dijous, 26 de gener del 2017

La jornada d'aquest cap de setmana

Premini Negre

Victòria del Premini Negre contra U.E. Sant Andreu, amb el resultat de 47-19. Gran partit dels nostres, des del principi van sortir intensos i amb ganes de lluitar, tot i la diferència física dels nostres i ells. Tot el temps van mou-re pilota, tot i que ens costava a vegades que arribes la pilota als companys per no fer bones passades, van controlar el rebot en tot moment, amb una defensa intensa a l'altre equip els va costar arribar a cistella.

Ara a treballar per el proxim partit, aquest cap de setmana contra el MERCAT DE SANT ILDEFONS-C.B. el 28/01/2017 a les 11:00.

Premini Verd

Bon partit el disputat el passat dissabte a la pista del col·legi davant l'A. E. Badalonès B, resolt amb un marcador real final molt abultat (119 a 18) que, amb tota seguretat, no reflecteix la diferència real entre els dos equips. Tant ha d'ésser així, que mentre el rival es va veure dintre del partit fins i tot va guanyar dos períodes dels tres primers. Però una molt bona reacció dels nostres, apretant en defensa i impedint que els visitants poguéssin fer progressar els seus atacs, va propiciar un parcial de 28 a 2 al quart període. A partir d'aquí, el rival es va enfonsar fins al punt d'aconseguir només dos punts al llarg de tota la segona meitat del partit.

A títol anecdòtic, tots els jugadors del nostre equip van aconseguir anotar, però el millor - sense cap tipus de dubte - va ser l'esforç, la solidaritat en defensa i la voluntat de joc en equip que tots van demostrar.

El proper partit, dissabte 28 a les 12:00 a la pista del Santa Perpètua, amb l'objectiu de fer-ho millor.

Mini

Partit a casa del mini contra A.E badaloní. Bon inici de partit tant en defensa com en atac, sobretot un atac en conjunt i buscant bones seleccions de tirs. Defensa intermitent que donava al rival cistelles fàcils reflectia un marcador d'empat a 36 a la meitat del partit. La següent meitat va ser una baixada total d'intensitat per la nostra part i un atac precipitat i mal seleccionat, permetent al rival anar traient avantatge al marcador. Resultat final de 51-86.

Infantil

Partit a casa de l'infantil contra Creu alta Sabadell. Partit molt igualat a llarg de la trobada, petites distraccións en defensa i falta d'encert en el tir despés d'una gran circulació de pilota i de decisions correctes. El rival s'aprofita de l'avantatge d'alçada per anotar des de l'interior de la zona. Aquesta falta d' encert va donar Resultat final de 45-49, partit perdut però molt bones sensacions.

dimarts, 17 de gener del 2017

Partits del cap de setmana

La jornada després de le vacances

Jornada del 14 i 15 de Gener

Després de les vacances de Nadal, va començar la fase regular el cap de setmana passat. Tots els nostres equips van iniciar la competició com a visitants.

Derrota del premini contra el Safa Sant Andreu, amb el resultat de 37-32. Partit bastant igualat tot i les diferències físiques, ells tenien un parell de jugadors amb millor físic i més grans que nosaltres, tot i això van lluitar des del principi fins al final, a causa errors, com les ajudes o els canvis defensius ens van perjudicar en algun quart, a part en 1 quart no vam poder anotar, 6è, i en algun que un altre no finalitzàvem bé a cistella. Plantem cara fins al final i això era una de les coses que li faltava a aquest equip, ara a pensar en el proper partit i a donar-ho tot.

El nostre Premini Verd va disputar un partit força entretingut contra Col.legi Cultural B,amb victòria final per 10 punts en una pista llarguíssima, molt exigent per començar la competició després de les festes de Nadal.
El partit va començar força bé, guanyant la primera meitat de partit per 13 punts, però un sotrac de joc en el qual vam estar sis minuts sense anotar, amb moltes passades perdudes que van acabar generant cistelles fàcils dels rivals, va fer que l'oponent se'ns apropés a només dos punts. En aquest moment els nostres van aixecar el cap tornant a buscar l'associació en atac, i van tornar a flexionar les cames defensant intensament, de manera que van redreçar la situació i van acabar enduent-se el partit per 35--45.

En definitiva, bona posada en escena en aquesta segona fase, més tenint en compte que l'equip no jugava des del passat 4 de desembre.

El proper partit és a casa, el dissabte 21 a tres quarts d'onze. Us hi esperem!

Mini

Partit del Mini a casa del C.B Mollet. Mateixa dinàmica al llarg de la trobada, partint d'una baixa intensitat defensiva i falta de concentració que ens generava pèrdua de pilotes i fàcil anotacions per a l'equip rival. En certs moments que augmentàvem la defensa i bona circulació de pilota en atac, jugant en equip, ens permetia igualar els quarts, però la falta de regularitat va posar el resultat final de 99-49. Cal seguir treballant.

Infantil

Diumenge passat l'infantil va debutar a la fase regular com a visitants davant el C.E Sant Nicolau. El començament del partit va ser favorable el locals, la passivitat amb la qual es va sortir a pista els dos primers quarts va decantar el marcador 30-8. La dificultat per passar la pressió va ser el principal problema, a més de la manca de moviment en l'atac. A partir del tercer quart van començar a sorgir millors atacs i es va augmentar el ritme del partit.

La diferència es va incrementar malgrat guanyar tres períodes i el resultat final va ser de 84-41. Ara amb ganes de seguir millorant perquè aquest inici de temporada no es repeteixi.

Cadet

Partit intens del cadet al olímpic de Badalona, amb el resultat de 58-49. El primer partit de l'any, després d'aconseguir la plaça de nivell A, va ser el difícil camp de la Penya. Un bon partit dels nostres, potser diria que un dels Millors de l'any quant a joc i intensitat , amb moltes alternances en el marcador; però una gran manca d'efectivitat va decantar el marcador per als verd i negres.

dimecres, 11 de gener del 2017

Torna el bàsquet després de les vacances

Després de les vacances de Nadal torna l'esport de la cistella. En aquesta ocasió tots els nostres equips jugaran com a visitants. L'únic grup que descansa és l'escola de bàsquet. Sort per a tots!!!