dijous, 23 de febrer del 2017

Partits de la setmana

Premini Negre

Derrota del Premini Negre contra el Gramanet B.C., amb el resultat de 37-42. Partit molt igualat fins a l'últim quart, vam seguir cometent els mateixos errors de sempre poca intensitat defensiva, els atacants ens segueixen superant fàcilment i ens mancat reaccionar en aquell moment, els rebots defensius ens segueixen costant molt agafar-los, ens vam quedar mirant el baló com baixa i ningú reacciona per anar a buscar-ho. No obstant això en atac vam fer un bon tarabajo, vam moure la pilota bé, li costava a la defensa robar la pilota, encara així ens costava decidir bé el tir, que no tiréssim amb defensor a sobre, que el tirador estiguessis sol, mirar al jugador que aquesta sol, però seguim lluitant i entrenant per intentar millorar aquests errors que ens costa tant.

Mini

Partit del mini que rebia al Masnou Basquetbol. Sabíem que era un rival difícil i així va ser gran encert en tir exterior i avantatge en alçada va donar la victòria al rival. Però tot i això en diversos moments aconseguíem disputar els quarts fins i tot a guanyar certs períodes de la trobada. Es va barallar i es lluita fins al final, en cap moment es van abaixar els braços i sempre es va intentar respondre a l'equip rival, algunes fallades fàcils que després el rival penalitzava li permetia anar agafant avantatge al marcador, resultat final de 49-99, independentment del resultat les sensacions de treball van ser bones, cal seguir en aquest camí.

Infantil

Partit a casa de l'infantil contra Maristes Rubí. Bon inici de partit sobretot en defensa, deixant al rival amb sis punts en els dos primers quarts, per als dinou per la nostra part. Al tercer quart vam baixar els braços permetent cistelles fàcils al rival que va propiciar la reducció de la diferència en el marcador de només quatre punts al nostre favor. Després a diferència d'altres trobades vam saber reprendre el joc i defensa inicial i mantenir-lo al llarg del partit per posar el resultat final de 67-55.

Cadete

Derrota del Cadet a casa contra el U.E.R Pineda de Mar, amb el resultat de 69-74. Bon inici del partit del cadet, decidint bé en atac, movent la pilota, amb una bona defensa en home, ens costava aturar el 1vs1 per la diferència física dels seus alers i els nostres, tot i així la defensa va saber parar diversos atacs. A l'inici del 2n quart ja vam començar a baixar la intensitat en tots els aspectes, la defensa ens superava molt fácilemente, tant home a home com en col·lectiu, en alguns moments ens cost agafar el rebot en defensa i això ens va perjudicar amb segones oportunitats. En atac més del mateix, no hi va haver joc col·lectiu, molts errors en passades i vam saber reaccionar a temps i vam anar a contra corrent fins al final.