dijous, 26 de gener del 2017

La jornada d'aquest cap de setmana


Premini Negre

Victòria del Premini Negre contra U.E. Sant Andreu, amb el resultat de 47-19. Gran partit dels nostres, des del principi van sortir intensos i amb ganes de lluitar, tot i la diferència física dels nostres i ells. Tot el temps van mou-re pilota, tot i que ens costava a vegades que arribes la pilota als companys per no fer bones passades, van controlar el rebot en tot moment, amb una defensa intensa a l'altre equip els va costar arribar a cistella.

Ara a treballar per el proxim partit, aquest cap de setmana contra el MERCAT DE SANT ILDEFONS-C.B. el 28/01/2017 a les 11:00. 



Premini Verd 

Bon partit el disputat el passat dissabte a la pista del col·legi davant l'A. E. Badalonès B, resolt amb un marcador real final molt abultat (119 a 18) que, amb tota seguretat, no reflecteix la diferència real entre els dos equips. Tant ha d'ésser així, que mentre el rival es va veure dintre del partit fins i tot va guanyar dos períodes dels tres primers. Però una molt bona reacció dels nostres, apretant en defensa i impedint que els visitants poguéssin fer progressar els seus atacs, va propiciar un parcial de 28 a 2 al quart període. A partir d'aquí, el rival es va enfonsar fins al punt d'aconseguir només dos punts al llarg de tota la segona meitat del partit.

A títol anecdòtic, tots els jugadors del nostre equip van aconseguir anotar, però el millor - sense cap tipus de dubte - va ser l'esforç, la solidaritat en defensa i la voluntat de joc en equip que tots van demostrar.

El proper partit, dissabte 28 a les 12:00 a la pista del Santa Perpètua, amb l'objectiu de fer-ho millor.



Mini

Partit a casa del mini contra A.E badaloní. Bon inici de partit tant en defensa com en atac, sobretot un atac en conjunt i buscant bones seleccions de tirs. Defensa intermitent que donava al rival cistelles fàcils reflectia un marcador d'empat a 36 a la meitat del partit. La següent meitat va ser una baixada total d'intensitat per la nostra part i un atac precipitat i mal seleccionat, permetent al rival anar traient avantatge al marcador. Resultat final de 51-86.

Infantil

Partit a casa de l'infantil contra Creu alta Sabadell. Partit molt igualat a llarg de la trobada, petites distraccións en defensa i falta d'encert en el tir despés d'una gran circulació de pilota i de decisions correctes. El rival s'aprofita de l'avantatge d'alçada per anotar des de l'interior de la zona. Aquesta falta d' encert va donar Resultat final de 45-49, partit perdut però molt bones sensacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada