dilluns, 30 de maig del 2016

Tornejos del cap de setmana

Aquest cap de setmana tres equips nostres han participat en diferents tornejos.
Començant pels més petits, el grup de P-5 van disputar el Memorial Josep Grau a la pista de la Colina, davant l'escola del Bàsquet Neus. Van fer un partit molt complert i van tornar a jugar al mateix nivell que la trobada de la setmana passada. L'equip Preinfantil també va participar en el Memorial Josep Grau, on va jugar un partit que va estar a molt disputat en algunes fases del mateix.

El Premini Negre, va participar a les jornades del Joventut de Badalona i va jugar davant el grup del 2009 de la Penya. El partit va estar molt disputat, però els nostres jugadors van dominar més a nivell defensiu i van poder rematar la feina dominant el marcardor final.

Finalment, el Cadet tornava a Andorra a participar a una nova edició del Torneig Tim 2016. Van jugar un total de 4 partits i es van classificar a la setena posició del torneig, d'un total de 12 equips. El campió de l'edició d'enguany va ser un equip de les illes canàries l'Arrecife Conejeros.

divendres, 27 de maig del 2016

CADET al TIM 2016

L'equip Cadet torna a disputar aquest cap de setmana una nova edició del torneig TIM 2016. Aquest torneig es disputa de manera íntegra al país dels pirineus, Andorra. Participen equips de tot arreu de l'estat i també de l'estranger. Molta sort pels nostres jugadors i a gaudir de l'experiència com la temporada passada.

diumenge, 22 de maig del 2016

Trobada final d'escoles de bàsquet a Badalona

Durant el diumenge al matí ha tingut lloc la trobada final d'escoles de bàsquet a la pista central del CB Sant Josep de Badalona.

Grup de P-5
El grup de ha jugat contra el Joventut de Badalona, han fet un gran partit i cada juguen millor. Tots estan molt contents perquè han fet una gran evolució com a equip. Moltes felicitats!!!

Grup de P-4
Mentre que el grup de P-4 ha jugat contra el Badalonès, el Sant Andreu de Natzaret i el Joventut de Badalona. Tots els partits han estat força divertits, uns més igualats que uns altres però el més important és que el nostres petits cada dia els agrada més l'esport de la cistella.

divendres, 20 de maig del 2016

El proper diumenge dia 22, els dos grups d'escola de àsquet realitzaran una trobada a la pista del CB Sant Josep per tancar la temporada de trobades a Badalona. El grup de P-5 jugarà primer i després ho farà el grup de P-4.

El divendres dia 10 de juny, dins del nostre torneig tornaran a jugar contra el Joventut de Badalona, el grup de P-4 ho farà de 18h15' a 19h15', mentre que el grup de P-5 jugarà de 19h15' a 20h15'.
Tancaran el torneig el diumenge dia 12 de juny , fent un partit entre nosaltres P-4 jugarà a les 17h30' mentre que P-5 jugarà a les 18h30'.

dimarts, 17 de maig del 2016

Jornada del 13 i 14 de maig

Escola P-5
El dissabte dia 14 a la pista del CEIP LOLA ANGLADA de Badalona, el grup de P-5 va participar en una trobada contra el grup de Lola Artur. Va ser una trobada molt divertida i tots els jugadors que van participar del nostre grup van fer cistella.

Premini-Negre
Bon partit per acabar la lliga. L'últim partit es va disputar a casa contra l'equip del Piera. Els primers quarts vam anar jugar bé però no aconseguíem treure avantatge en el marcador, hi havia poca diferència en el marcador. A partir del quart període vam despertar i va ser a partir d'aquest quart on ens vam poder allunyar-nos en el marcador. Vam començar a jugar més en equip, millor defensa i tot això es va veure reflectit en el marcador final amb un resultat de 47 a 11. S'acaba una lliga treballada i sabent que encara ens queda moltes coses per aprendre. Acabem de començar a competir i encara tenim molt temps per davant per seguir millorant en tot el possible.
Hem quedat segons en la classificació i estem molt contents per això, ens hem esforçat molt i sobretot hem gaudit cadascun dels partits. Ara toca seguir aprenent i créixer com a equip.

Premini-Verd
El dissabte vam jugar l'últim partit de lliga davant CB Claret, si guanyàvem seríem campions! Donada aquesta situació, els nois van sortir una mica nerviosos i permetien cistelles fàcils al seu rival arribant al final del tercer quart amb empat al marcador. Un canvi de xip en el quart i cinquè quart vam aconseguir un parcial de 20-0 entre els dos quarts, ens va donar la confiança que necessitàvem. A partir d'aquí tot va ser més fàcil i tancant el partit amb un últim quart 24-6 deixàvem el partit amb un marcador final de 81-40 !! Felicitar als nostres nois per aconseguir el primer lloc de la classificació i per aquest esperit de superació i aquesta lluita constant en tots els entrenaments i partits per poder arribar a aconseguir el primer lloc de la classificació!!

Mini '05
L'equip MINI, va concloure la competició exactament de la mateixa manera que la temporada anterior. El mateix rival: A.E. Badalonès i el mateix objectiu: vèncer, per deixar al rival per sota en la classificació final. En aquest cas tots dos equips lluitaven pel tercer lloc del grup.
Però, també el desenllaç del duel va ser calcat a l'any passat, aconseguint els badalonins vèncer per 63-67.
El partit es va desenvolupar amb alternances en el marcador fins al descans, al qual es va arribar amb un igualat 32-33. Però el cinquè període sentenciaria el partit, ja que els visitants van marxar amb un avantatge de deu punts. Tot i que els tres períodes restants van ser guanyats pels nostres, això només va servir per acostar-se al rival, però sense aconseguir l'anhelada remuntada. Final de temporada i objectius complerts. Aprofitem per desitjar una ràpida recuperació al jugador Iago Mourelo, que va tenir una lesió important durant el partit i estarà unes setmanes de fora de joc.

Preinfantil
Últim partit de la temporada del Pre-infantil a casa contra el líder del grup, C.E. Thau. Bon inici dels dos primers quarts en defensa que ens va compensar els errors en atac per estar per davant en el marcador. En el tercer i quart quart es va baixar la intensitat, fet que sempre passa en cada partit, però aquest cop la resta del partit no va ser igual, sinó que ens vam refer amb una bona defensa i una millor circulació de pilota en atac per obtenir un major encert de cara a cistella. Quedant 1'30" el resultat era 57-60. Després d'un temps mort, van saber donar-li la volta al marcador per acabar guanyant 63 a 60. Que ens deixa el final de temporada amb bones sensacions.
Cadet
Darrer partit de lliga del Cadet a la pista del Arenys Bàsquet, segon classificat. Els dos primers períodes van haver moltes errades defensives, pèrdues de pilota i precipitacions en atac tot i així vam acabar guanyant de 6. En els dos últims períodes es repetia el mateix, però vam saber estar més actius en defensa fins al final del 3 període que van acabar guanyant l'Arenys de 2 punts. L'últim quart es va notar el cansament dels nostres, seguien amb intensitat en defensa, però es notava el cansament, van haver petits errors en atac, no vam saber moure la pilota per finalitzar bé a cistella i el rebot en atac va ser favorable per l'Arenys, fins a acabar amb el resultat final de 82 a 71 a favor dels locals.
Destacar la grandíssima temporada de l'equip, ja que ha guanyat a tots els equips contra els que ha jugat. Cal seguir en aquesta línia de joc i treball.

dimarts, 10 de maig del 2016

Escola de bàsquet

El proper dissabte dia 14 de juny a la pista del CEIP LOLA ANGLADA de Badalona, el grup de P-5 té programada una trobada contra el grup de Lola Artur a les 10 del matí.

D'altra banda, la trobada programada, pel proper divendres dia 20 de maig amb el grup de P-4 queda anul·lada.

dilluns, 9 de maig del 2016

Jornada del 7 i 8 de maig

Jornada del 7 i 8 de Maig

Penúltima jornada de la fase regular, tots vam jugar com a visitants menys el Cadet que tornava repetir com a local.

Premini Negre
Bon partit per part de tots els jugadors. Al principi ens va costar aconseguir avantatge, tots els períodes eren molt igualats en els dos equips. A partir de la segona part vam començar a estar més còmodes a la pista, fet que es va veure reflectit en el joc. A partir d'aquest moment vam començar a anotar més punts i així poder allunyar-nos en el marcador. Cal destacar la bona defensa per part dels jugadors nostres jugadors, ja que va ser molt important per aconseguir la victòria. Acabem amb un resultat final de 17-50 en el camp de l'Esparreguera. Aquesta setmana jugarem l'últim partit de la fase regular, intentarem gaudir al màxim i acabar amb una bona dinàmica aquesta lliga.

Premini Verd
Partidàs en majúscules que va fer el nostre Premini Verd i el  Minguella, primer i segon classificat. Durant el partit es va poder veure un gran treball en equip dels nostres nens i una gran entrega malgrat la seva curta edat. Ja que mai es van rendir i van lluitar fins al final com ja ens tenen acostumats. Tal va ser la igualtat que van arribar a l'últim quart empatats i un últim quart d'infart amb un parcial 11-12 favorable a nosaltres ens va donar la victòria per 52-53 !! Una setmana més seguim líders a tan sols un partit d'acabar primers a la lliga.

Mini '05
L'equip Mini va visitar dissabte la pista del C.B. Mollet B amb diverses absències, però amb la il·lusió d'intentar guanyar el partit i, alçar-se així fins al segon lloc del grup. Però aquest objectiu es va ensorrar molt aviat, a causa de la diferència d'actitud defensiva entre un i altre equip. Després d'aguantar el primer període, un parcial de 18-3 en el segon, ja va deixar veure quin equip mereixia la segona plaça. Els següents tres períodes es van resoldre amb 26 punts per als locals per 21 per als nostres. Però, de nou, desastre en el sisè parcial (21-0). A punt va estar el C B. Mollet d'arribar al nombre de faltes que els condemnessin a la derrota, però van aguantar per poc i van vèncer per un contundent 100-59.
L'última jornada, el nostre equip es jugarà amb el A.E. Badalonès el tercer lloc final.

Preinfantil
Partit del Preinfantil al camp del Grup Barna. Bon primer quart del partit per estar per sobre en el marcador, però desastrós segon i tercer quart en els quals el rival va obtenir un gran avantatge. En el quart quart ens vam aconseguir refer més o menys per anar al descans amb una diferència de 10 punts. El cinquè quart va ser més igualat, fet que en el sisè no ho vam mantenir, atac fluix i inexistent defensa va donar gran avantatge al rival i va marcar el final del partit. Resultat final de 80-55.

Cadet
Bon partit del Cadet per acomiadar la temporada a casa. Rebíem las visita del Sant Gervasi de Mollet, un equip dur com va demostrar en el seu camp.
El partit, com de costum va ser molt igualat, però amb la sensació que no se'ns anava a escapar. Dominant en el marcador des del principi sabent mantenir els avantatges en el marcador.
Ens han castigat bastant les precipitacions en atac i la defensa una mica tova en alguns moments de partit, però quan vam saber corregir aquests errors vam poder celebrar la victòria, alguna cosa especial ja que era l'últim partit a casa, i el Sant Gervasi l'únic equip de la lliga que no havíem pogut guanyar. El resultat final és de 78-69.
Ara toca treballar per intentar guanyar dissabte que ve i afermar la segona plaça a la classificació.

Propera jornada serà la darrera de la fase de regular, començarà divendres a la tarda a les 17:30 el Preinfantil que rep a casa la visita del CE THAU, el líder de la clasificació. I continuarà dissabte al matí, el Cadet com a visitant a la pista de l'Arenys, mentre que la resta d'equips jugaran com a locals. Començant el Premini Negre a les 9:00 contra el Piera. Continuarà el Premini Verd contra el Claret, que guanyant s'assegura la primera posició a la classificació. I tancarà el Mini '05, a les 12.15 contra el Badalonès, qui guanyi quedarà tercer classificat.

dimarts, 3 de maig del 2016

Torna la competició

Després de la jornada de descans del cap de setmana, torna la competició en aquesta ocasió jugaran tots els nostres equips coma a visitants, menys el Cadet que tornarà a jugar com a local.