dilluns, 29 de febrer del 2016

Jornada del 27 de febrer

Jornada del 27 de febrer

La jornada matinal de dissabte va estar marcada per la pluja. Els dos partits no es van poder jugar ja que la pista hi havia parts amb molta aigua. Mentre que la jornada de la tarda es va poder jugar amb total normalitat.

Cadet
Partit molt competit a la difícil pista del Sant Gervasi de Mollet. Després d'un primer quart ajustat amb un 17-17 al marcador, ens vam anar a la mitja part amb un 31-31, més tensió més competitivitat més nervis i més igualtat no hi podia haver. Va ser un partit d'una intensitat brutal en el qual els petits detalls i sobretot l'encert decantarien la victòria. La segona part vam haver de remar contracorrent per atacar una zona 2-3 que se'ns embussava per moments però vam arribar al final del partit amb opcions. A falta de 2 segons un triple que forçaria la pròrroga va estar a punt d'entrar però la mala sort va fer que el cèrcol ho escopís deixant el resultat de 64-61.

Preinfantil
Partit davant el CB Grup Barna marcat per un bon inici sobretot els tres primers quarts, amb una bona concentració i intensitat tant en atac com en defensa. Són coses que es treballen i van sortint., però la relaxació en els quarts posteriors genera també falta d'encert a cistella i va permetre al rival agafar un avantatge que després al final es va lluitar i va intentar recuperar però no va ser possible. Resultat final de 42-64.



Mini 05'
El nostre equip MINI s'enfrontava al C.B. Mollet B en un partit molt igualat i per moments, de gran nivell. Van començar més encertats els visitants, que van aconseguir un avantatge de sis punts en el primer període (10-16). Els següents períodes van ser de màxima igualtat, però amb lleugers avantatges per als nostres, permetent reduir el desavantatge al descans a només 3 punts (37-40). En aquest punt, i amb una defensa molt agressiva, els jugadors del C.B. Mollet estaven molt carregats de faltes, i el nostre equip ho va saber aprofitar buscant atacs més ràpids i directes, fent un gran parcial de 15-5 en el cinquè període. Al final del setè període es va arribar amb un 68-70 al marcador, però diversos jugadors visitants van ser eliminats per faltes, provocant que l'equip iniciés l'últim període cometent alineació indeguda, que els deixava sense opcions. Tot i això, ressaltar el coratge dels tres nens que van quedar en el camp els últims dos minuts, fent-los vèncer per 79-82, tot i que no poguessin celebrar-ho.

Premini-Verd
Partit ajornat per la pluja davant l'AEE Minguella que es jugarà el dijous dia 3 de març a les 18.45.

Premini-Negre
Partit ajornat per la pluja davant  l'Esparraguera que es jugarà el dijous dia 31 de març a les 18.45.

Recordem a tothom, que aquest dissabte al matí tenim la jornada de portes obertes del Col.legi Fuster i al no tenir partits com a locals, podrem realitzar dos partits d'entrenament amb els nostres grups d'escola de bàsquet. Mentre que el proper diumenge després del partit del nostre Cadet contra l'Arenys Bàsquet al Pavelló Joan del Moral, es realitzarà la presentació de tots els nostres equips.


dilluns, 22 de febrer del 2016

Jornada del 20 i 21 de febrer

Jornada del 20 i 21 de febrer

És la primera vegada a la temporada que tots els grups que tenim tenien competició. I a més com a visitants.

Trobada d'escoles a Badalona (Sant Josep de Badalona)

El grups de P-4 i P-5 van jugar de manera simultànea a la mateixa instal.lació i a la mateixa hora contra dues escoles diferents.
Començant pel grup de P-4 va tornar a jugar contra el AE BADALONÈS, el mateix rival que van tenir a la trobada anterior de desembre. Malgrat la baixa de cinc jugadors per malatia, van participar deu jugadors que van demostrar el seu progrés i aprenentatge a l'esport de la cistella.




Pel que fa al grup de P-5, va jugar davant el Col.legi Cultural. Cada dia es nota el progrés i millora del joc col.lectiu. Van demostrar que cada dia són més un equip de bàsquet. I volem felicitar el treball que s'està realitzant amb ells.




Premini-Negre
Partit que no vam poder competir ja que únicament ens vam presentar amb 6 jugadors al partit. La grip ens ha causat una "mala jugada" aquest cap de setmana. Tot i així, amb els 6 jugadors que vam ser, vam jugar 5 períodes en els quals vam aconseguir finalitzar amb un resultat de 7-24 a favor contra el C.B La Merce. Vam poder veure que podríem haver jugat un bon partit amb tots els jugadors, però tot i així vam plantar cara i vam disputar cadascun dels períodes. Esperem que per al pròxim partit no hi hagi cap baixa

Premini-Verd
Partit molt igualat des del primer minut de partit al tractar-se d'un derbi amb el Bàsquet Neus! A la meitat del partit anàvem 4 a dalt però en començar la segona part, l'equip local ens va fer un parcial de 25-12 entre el cinquè i el sisè periode. En el setè quart hi va haver un canvi de mentalitat, i amb una gran intensitat defensiva i lluitant cada pilota com si fos l'última, vam poder arribar al final del partit empatats al marcador! A falta de 5 segons vam poder anotar un triple que ens va donar la victòria 57-60

Mini '05
L'equip MINI es va desplaçar el dissabte al barri badaloní de Llefià per jugar contra el club que representa al seu barri. L'U.B. Llefià, tot i no haver aconseguit cap victòria fins a la data, és un equip de segon any amb nens de gran envergadura. Massa diferència respecte al nostre equip en aquest aspecte. I això va marcar el desenvolupament de l'enfrontament. Els nostres van afrontar el partit amb només nou jugadors, i, tot i això, van plantar cara en tot moment. Els tres primers períodes van ser per als locals, però un quart període molt bo, va reduir distàncies i situar el tempteig acumulat en 25-18 al descans. Després d'un altre nou estirada del Llefià en el cinquè període, el nostre equip es va animar a remuntar i es va situar a només sis punts de desavantatge (47-41) al final del setè parcial. L'últim i definitiu va ser molt clar per als locals, que van deixar el marcador final en 58-44.
La propera jornada, el partit a casa davant el C.B. Mollet B serà molt important per a fer-se una idea de les possibilitats de l'equip en aquest igualat grup.

Preinfantil
Partit a la pista del U.E Gaudí, complicat i amb la mateixa dinàmica en tot el partit, no vam saber trobar el nostre joc i sumant una intensitat molt baixa i un atac irregular va donar el resultat final de 86-36. Va ser un partit per oblidar i seguir treballant dur.


Cadet
Derrota més àmplia del Cadet a la pista del Canovelles, continua la mala ratxa de resultats. Pel que fa al joc ofensiu, hem mostrat recursos i bons atacs tot i que no materialitzades en cistella. La manca de confiança han condicionat el nostre atac i defensa, com la manca d'intensitat defensiva i el nul rebot defensiu. També s'han acusat les baixes en entrenaments de diversos jugadors per malaltia, han marcat el desenvolupament de la setmana i per tant, també del partit.
No queda una altra que aprendre de la derrota, aixecar el cap i millorar durant aquesta setmana.

La propera jornada tindrem doble jornada com a locals, dissabte al matí i tarda a la pista del Col.legi Fuster. Mentre que el Cadet torna a jugar de visitant en aquesta ocasió davant el Sant Gervasi. Finalment, els dos grups d'escola tenen jornada de descans.



dimecres, 17 de febrer del 2016

Trobades d'escoles de bàsquet

Calendaris actualitzats

Els dos grups d'escola de bàsquet ja tenen marcades la gran majoria de dates que faran trobades fins al mes de maig.

Grup de P-4

- Dissabte 20-2-16 a la pista de patinatge de Sant Josep de Badalona.
Hora del partit de 12.00'-12.45'
Rival: A.E BADALONÈS-1

 - Dissabte 5-3-16 a la pista del Col.legi Fuster
Hora del partit de 11.30'-12.45'
Rival: Partit d'entrenament entre nosaltres

- Dissabte 2-4-16 a la pista del Col.legi Fuster
Hora del partit de 11.00'-11.45' Rival. AE BADALONÈS-2
Hora del partit de 12.00'-12.45' Rival. Joventut de Badalona

 - Dissabte 16-4-16 a la pista de l'escola de Progrés de Badalona
Hora del partit de 12.00'-12.45'
Rival: A.E SANT ANDREU DE NATZARET

 - Divendres 20-5-16 a la pista del Sant Andreu de Natzaret de Badalona
Hora del partit de 18.30'-19.00'
Rival: A.E BADALONÈS-1


Grup de P-5

- Dissabte 20-2-16 a la pista de patinatge de Sant Josep de Badalona.
Hora del partit de 12.00'-13.00'
Rival: A.E.E. CULTURAL-3

 - Dissabte 5-3-16 a la pista del Col.legi Fuster
Hora del partit de 10.15'-11.30'
Rival: Partit d'entrenament entre nosaltres

 - Dissabte 19-3-16 a la pista del Sant Andreu de Natzaret de Badalona
Hora del partit de 10.00'-11.00'
Rival: A.E BADALONÈS-1

 - Dissabte 16-4-16 a la pista de l'escola de Progrés de Badalona
Hora del partit de 10.00'-11.00'
Rival: A.E BADALONÈS-1

 - Dissabte 14-5-16 a la pista del Col.elgi Artur Martorell de Badalona
Hora del partit de 10.00'-11.00'
Rival: E.P.B.C. LOLA ARTUR 1

diumenge, 14 de febrer del 2016

Jornada del 13 de febrer

Jornada del 13 de febrer

Escola Grup de P-5
La jornada va començar amb el partit d'entrenament del grup de P-5 de la nostra escola de bàsquet. Va ser molt divertit, tots els nostres jugadors van gaudir d'un "entrenament" atípic, ja que va ser en dissabte. Ens va ajudar a preparar la propera trobada que la tenim el dissabte 20 a la pista del Sant Josep de Badalona davant del Col.legi Cultural. A la mateixa hora, i a la mateixa instal.lació (la pista del costat), també participarà el grup de P-4 en una altra trobada davant el Joventut de Badalona.

Premini-Verd
El partit contra Maristes va començar pitjor del que s'esperava amb un parcial en el primer quart d'2-11. Això va estar per la manca d'intensitat defensiva de l'equip. Els altres tres quarts de la primera part van ser molts més igualats però l'equip visitant sempre aconseguia guanyar per dos o 3 punts arribant a la mitja part perdent per uns 15 punts. En la segona part hi va haver un canvi de mentalitat i amb una bona defensa vam estar a punt de donar la sorpresa acabant el partit amb el resultat final de 55-61 .El proper partit serà el derbi contra el basquet neus!

Mini'05
El nostre equip Mini va rebre a la pista del col·legi la visita del A.B. Premià "B". L'inici del partit va ser molt bo, com és habitual en les últimes jornades. Conscients de les dificultats que presentaria el rival, els nostres van sortir endollats, i, l'16-4 amb què es va arribar al final d'aquest primer període marcaria l'esdevenir de la primera part. Al descans, l'avantatge es va mantenir en aquests 12 punts (30-18). El cinquè període va ser per als visitants, que els va permetre reduir distàncies. Però un gran sisè parcial amb 18 punts en l'haver dels nostres, va sentenciar el partit.
Al final, 68-46 i amb bones sensacions tot i les absències. Com a negatiu, destacar que, després de molt temps, quatre jugadors de l'equip es van quedar sense anotar.




 Preinfantil
Quart partit del Preinfantil, en aquesta ocasió rebia al Palcam.
El partit va començar amb un gran inici per part nostra, amb intensitat defensiva, bons moviments i circulació de pilota en atac durant els dos primers períodes permetent-nos un avantatge de més tretze punts al marcador. Aquest avantatge va provocar una relaxació dels nostres jugadors, que després al llarg del partit ens va ser difícil solucionar i recuperar el nostre joc inicial, sumant-se també una falta d'encert en tirs i penetracions fàcils, i sobretot en l'encert a la línia de tirs lliures.
Finalment el resultat va ser de 60-64, cal seguir treballant i lluitant fins al final.


D'altra banda, el Cadet i Premini-Negre tenien jornada de descans i no van jugar. La propera tots els nostres equips tenen jornada, començant pels dos grups d'escola a Badalona i la resta de grups també com a visitants. 
D'altra banda avisem a tothom que farem la presentació de tots els nostres equips el diumenge dia 6 de març al Pavelló Joan del Moral, després del partit que disputarà el Cadet. El partit començarà a les 16:30 hores contra l'Arenys Bàsquet. 


divendres, 12 de febrer del 2016

Lliçó magistral de bàsquet a càrrec de Miguel Ángel Forniés

La sala de reunions del Col.legi Fuster ha estat el lloc on s'ha presentat a Santa Coloma de Gramenet, el llibre "Memorias vividas" de Miguel Ángel Forniés.
Una tarda magistral de bàsquet, d'anècdotes, experiències i generositat a càrrec del primer fotoreporter de l'esport de la cistella.
Moltes gràcies a tots els assitents i a l'espera de que arribi ja el segon llibre.

dimecres, 10 de febrer del 2016

Recordatori de la presentació del llibre "Memorias vividas"


Partits del cap de setmana

Després de la jornada de descans amb motiu del carnaval, aquest cap de setmana participaran quatre equips, tots ells com a locals.
Durant la jornada matinal, a les 10 del matí, començarà el grup de P-5 de l'escola de bàsquet que faran un partit d'entrenament entre ells. Seguirà després l'equip Premini-Verd que rep la visita del Maristes Ademar.
A la jornada de la tarda, el Mini a les 17 hores rebrà la visita del AB Premià. I tancarà la jornada el Preinfantil que jugarà davant el PALCAM.
El Cadet i el Premini Negre tenen jornada de descans.
Molta sort per a tots ells!!!



divendres, 5 de febrer del 2016

Presentació del llibre "Memorias vividas" de Miguel Ángel Forniés

Divendres 12 de febrer a les 17:30 es farà la presentació del llibre "Memorias vividas" de Miquel Ángel Forniés, del que va ser cap de premsa Joventut de Badalona durant 18 temporades.
La presentació es farà a la sala de reunions del Col.legi Fuster. Miguel Angel ens parlarà d'una visió personal del bàsquet i de la vida, esteu tots convidats.

Miguel Ángel Forniés, primer enviado especial español a la NBA y jefe de prensa del FIATC Joventut durante 18 temporadas, ha presentado el libro 'Memorias vividas' en el que realiza un repaso a todas sus experiencias en el mundo del basket. Vinculado al deporte de la canasta desde niño, Forniés ha vivido con pasión grandes momentos de este deporte al lado de estrellas de la talla de Michael Jordan, Magic Johnson, Dominique Wilkins o Julius Erving. Desde las finales de la NBA hasta los últimos éxitos de la cantera del Joventut pasando por los Juegos Olímpicos de Barcelona, por este libro desfilan las personas que han marcado su trayectoria pero también 'celebrities' de todo tipo que se cruzaron en su vida como Julio Iglesias, Pelé o Robert de Niro en momentos increíbles. 
'Memorias vividas' también se convierte en el más reciente repaso a la historia reciente del Joventut. El acto de presentación ha tenido lugar este martes en el Olímpic de Badalona ante una nutrida representaciones de jugadores actuales y pasados del club verdinegro.
Nacido en 1952 en Badalona, Forniés ha desarrollado labores de fotógrafo de varias publicaciones, colaborador de programas de radio, jugador, entrenador e incluso representante, ya que fue pionero en la introducción de jugadoras a la liga femenina de basket en los años 80. En 1984 fue el primer enviado especial de la prensa española a la NBA y sus crónicas, reportajes y entrevistas vieron la luz en la revista Nuevo Basket, siendo recopiladas luego en el libro 'Crónicas de un viaje alucinante', editado al igual que 'Memorias vividas' por Zona131 Ediciones del Basket SL.

'Memorias vividas' está ya en el mercado y se puede conseguir en las librerías El Full , Abacus y Saltamartí de Badalona, así como en la tienda Mundobasket frente al Palau Olímpic de Badalona. También se puede encargar por internet en la tienda de la editorial, Zona131.com.

dilluns, 1 de febrer del 2016

Jornada del 30 de Gener

Jornada del 30 de Gener

Tots els nostres equips van jugar com a visitants, destacant la important victòria del Premini Negre a la pista del PALCAM.

Premini-Negre
Partit igualat contra el Palcam. En un inici no vam estar molt centrats en el partit, ja que el nivell defensiu com ofensiu no va ser l'esperat. Quan es va arribar a la mitja part portaven  dos punts d'avantatge respecte a l'equip local. Un cop vam començar la segona part, vam sortir més centrats i vam aconseguir una diferència al marcador, gràcies a un parcial de 3-16 a favor nostre en el cinquè període. Els últims quarts van ser bastants igualats i finalment vam aconseguir la victòria amb el resultat final 22-38.  Sabem que tenim molta feina encara per fer i seguirem millorant dia a dia el màxim possible.

Premini-Verd
Partit sense gaire història a la pista del Vedruna Gràcia. L'equip local va dominar el partit de principi a fi ja que tots els seus jugadors eren de segon any. Malgrat el resultat final, els nostres jugadors mai van deixar de lluitar malgrat diverses adversitats que van anar succeint al llarg del partit. A seguir treballant! El resultat final va ser 84-47.

Mini '05
L'equip Mini es va desplaçar dissabte a Badalona, per enfrontar-se al Joventut "D". Coneixent els punts forts del rival, el nostre equip va sortir a la pista al màxim, i va aconseguir vèncer en el primer parcial (10-11) i empatar el segon a 8 punts . Després, un parcial favorable als locals, els va fer arribar al descans del partit amb un avantatge de cinc punts (37 -32).
El cinquè període va tornar a ser molt igualat (7-6). Però el sisè va ser el que va decantar definitivament el partit a favor del Joventut. La manca d'encert en el tir va deixar en un sol punt al nostre equip (54-39).
Tot i això, l'equip va lluitar fins al final per remuntar, i amb els ànims de la grada, es va aconseguir reduir el desavantatge, finalitzant el partit amb el resultat de 71-62. Bones sensacions per moments, i a seguir lluitant en aquest igualat grup, partit a partit.

Preinfantil
Partit del Preinfantil a la pista del CE Montseny CET-10, la primera i segona part va estar molt igualades en el marcador, arribant al descans amb només dos punts al nostre favor. malgrat que la nostra intensitat i actitud no era la adient. L'inici del cinquè quart va ser una caiguda total, sense atac ni defensa per la nostra part, vam donar a l'equip rival un avantatge de vuit punts en el marcador. Els dos últims quarts es van posar ganes i intensitat, i es va aconseguir iniciar l'últim període en empat, però després de tot el partit amb falta d'encert els locals es van endur la victòria per 62-59.

Cadet
Mala ratxa del Cadet que no acaba d'agafar el ritme en aquest 2016. Derrota després de la difícil visita a la pista del Joventut de Badalona. La manca d'idees en atac va fer que haguéssim de remar a contracorrent durant gran part del partit. Amb un desavantatge de 14 punts en el primer quart vam aconseguir anar-nos al vestidor amb 2 punts d'avantatge després d'una gran remuntada. Una defensa molt tova, i un rebot defensiu totalment negat permetre a la Penya escapar-se de 6 en el marcador i tornar a remar contra corrent. A falta de 5 minuts anàvem sols 3 baix però el desgast físic, les segones i terceres opcions que tenia el rival en atac i el desencert des de la línia de tirs lliures per la nostra part van permetre una victòria còmoda al Joventut amb el resultat final de 74-58.
Seguirem treballant dur durant la setmana per corregir els errors.


La propera jornada tenim descans a totes les categories, degut a la festivitat del carnaval.