dilluns, 5 de desembre del 2016

Jornada del 3 i 4 de desembre

Aquest cap de setmana teniem la jornada dividida entre dissabte i diumenge. La trobada del Premini Blanc es va suspendre el divendres, ja que la pista en la que s'havia de jugar no estava disponible per poder disputar el partit. Mentre que el Cadet tenia jornada de descans i no tenia competició.

Mini
Partit del Mini al camp del CB Argentona. Partit amb molts d'alts i baixos per la nostra part. En certs moments del partit van errar en moltes passades, juntament amb una manca de concentració defensiva reflectia un marcador molt igualat. En altres moments van estar més encertats amb un gran atac amb bones passades i una gran concentració, que ens va permetre agafar una avantatge i posar el resultat final de 53-66. Cal seguir treballant.

Infantil
Partit del Infantil al camp del CEB Sant Jordi. Bon inici de partit amb una bona dinàmica, un atac bo amb situacions treballades ens va permetre tenir un avantatge en el marcador de més 7 punts, abans del descans. Aleshores un quart dolent i amb un gran encert del rival en tirs exteriors va donar la volta al marcador per situar-nos 7 punts a sota . A partir d'aquest moment no vam saber recuperar la dinàmica anterior i en molts moments es va baixar la intensitat defensiva, sumant-se a una manca d'encert en tirs i entrades fàcils que ens hagués permès estar dins del partit i fins i tot donar-li la volta al marcador. Això va generar que el rival fos agafant avantatge en els quarts finals, fins al resultat final de 52-34.

Premini Verd
Bon partit del Premini Verd a pista de l'U.E. Horta B, on han aconseguit la victòria tancant el marcador 7-57. Els nostres han demostrat ganes de jugar en conjunt i de treballar dur en defensa, de fet només han encaixat punts només en dos períodes, i els han guanyat tots vuit.
Entre la bona feina general cal destacar la de David Pariente, del Premini Negre, que ha estat molt ben rebut pel nostre equip verd i no ha demostrat cap tipus de timidesa, aconseguint vuit punts i treballant fort en defensa.

El proper partit és el divendres 16 a la tarda, a la nostra pista contra el Virolai, Continuem progressant per fer-ho cada dia millor!

Premini Negre
Victòria del Premini Negre contra el Basquet Nou Barris Mixte. Al principi de la primera meitat va estar igualat, per part nostra una mica adormits ja que costava que la pilota entrarà a cistella. Mentre que a partir del segon quart vam començar a despertar, cadascú defensava al seu, però ens costava moure la pilota i alguna vegada que una altra ens costava la pèrdua de pilota. A la segona meitat va ser com la primera, amb ganes per part de tots, ningú anava a la seva, l'única diferència és que la pilota ja es movia amb més fluïdesa i aprofitem cada passi per acabar en contraatac. El resultat final va ser 11-61.

Aquest cap de setmana tenim jornada de descans, no juga cap dels nostres equips.