dilluns, 28 de novembre del 2016

Jornada del 24,25,26 i 27 de novembre

Jornada del 24,25,26 i 27 de novembre

Aquesta setmana hem tingut quatre dies de competició. Va començar el dijous amb el Premini Verd, que havia de recuperar el partit ajornat per la pluja amb l'U.E. HORTA "B".
premini El partit va ser molt còmode pels nostres ja que hi havia molta diferència a nivell físic com tècnic.
Mentre que divendres, el Premini Negre havia de rebre la visita del Bàsquet Nou Barris, també era un partit que en el seu moment va ser ajornat per la pluja. Però els visitants van renunciar a jugar el partit i aleshores no es va poder jugar.

Infantil
Partit a casa del Infantil contra el Creu Alta Sabadell. Un bon inici de partit que va estar igualat en tot moment. En aquest partit es van poder veure coses i jugades treballades durant la setmana, però ens va passar factura les errades i les pèrdues de pilotes fàcils que el rival va saber aprofitar. En moments del partit vam aconseguir col·locar-nos una altra vegada sols 5 punts a sota, però una altra vegada la mala presa de decisins i la manca d'intensitat defensiva ens va fer que el rival s'emportés la victòria, amb el resultat final de 52-69.





Mini
Partit a casa del Mini contra el Pineda de Mar, l'últim classificat a la taula. Partit va estar dominat per a nosaltres, gràcies a un bon atac i sobretot una gran defensa que ens va permetre treure molt diferència en el marcador. Tot i així hi va haver al final del partit una baixada d'intensitat defensiva i precipitacions en atac que cal treballar perquè no passin, però en general bona circulació en atac. Resultat final va ser 98-48.




Premini-Negre

Partit del Premini Negre a la nostra pista contra el Sant Joan de Mata, que va començar amb una mica de dificultat en defensa pert part dels nostres, però vam saber recuperar el nivell i començavem a notar i a moure la pilota entre nosaltres bastant bé. A mesura que el partit anava avançant, els nostres anaven agafen més distància en el marcador, destacant un gran encert en el 5 i 7 període. El resultat final va ser 64 a 35. També s'ha de dir que l'equip rival ha millorat molt des de el primer partit jugat. 
Seguirem treballant i gaudint del bàsquet.


Cadet

Tancava la jornada el diumenge a la tarda el partit contra l'UBSA dominat pel Cadet des del primer moment, però amb un joc intermitent. Hem pogut gaudir de ratxes de molt bon joc els quals ens han permès gaudir d'una diferència al marcador i minuts de joc no tant bons, però hem estat capaços de possar calma.

El joc en atac ha millorat en vers als últims partits, donant dinamisme i circulació de pilota, seleccionant bons tirs i aconseguint un joc interior-exterior. Però la manca de intensitat defensiva i els rebots defensius, es l'assignatura pendent, la qual la treballarem força durant aquestes setmanes, aprofitant la jornada de descans. El resultat final va ser 71 a 42.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada