dilluns, 14 de novembre del 2016

Jornada del 12 de novembre

La jornada matinal de dissabte a la pista del Col.legi Fuster estaven programats tres partits. Ja que el Premini Negre tenia jornada de descans, i el Cadet visitava la pista de l'Estonnac.

Infantil
Partit a casa de l'Infantil que rebia la visita del Sant Quirze. Un mal inici del partit, en els dos primers quarts la baixa intensitat defensiva va premetre cistelles fàcils i moltes errades a nivell ofensiu, que va propiciar una gran avantatge del visitants en el marcador. Durant la resta del partit aquesta diferència en els quarts es va anar reduint realitzant algunes bones defenses i encerts en atac, però no va ser suficient per donar-li la volta completa al partit, quedant el resultat final de 43-76.
La propera setmana toca visitar la pista del CB Vilanova del Vallés, el darrer classificat.

Mini
Partit del Mini contra el AECAM. Gran partit disputat, bon inici tant en atac, bona selecció de tirs i de circulació de pilota, com en defensa que ens va permetre guanyar avantatge en el marcador. En certs moments del partit vam baixar la intensitat defensiva per excés de confiança i fent més errades de cistelles fàcils. Això va generar que el rival s'acostés al marcador. Però vam saber refer-nos i seguir amb el nostre joc per posar el resultat final de 93-76.

La propera setmana toca visitar la pista del CB Santa Coloma, un derbi de la ciutat que estarà molt igualat.

Premini Verd

Gran partit en tots els nivells del Premini Verd davant l'U.E.Claret B. Un inici molt igualat durant els dos primers períodes es va trencar, quan una gran defensa per part dels col.legials. A nivell ofensiu, la circulació de la pilota i l'encert de cara a cistella per part de tots els jugadors van fer que la diferència fos cada vegada més gran fins al resultat final de 62 a 12. La propera setmana toca visitar la pista de l'Alisos.

Cadet

Gran victòria del Cadet amb autoritat a la pista de l'Estonnac. El partit va estar molt igualat durant a els 40 minuts de joc, malgrat la diferència final de 12 punts.
Les dimensions de la pista tant reduïda i la defensa tant tancada no afavoria el nostre joc, però un gran encert des de la línia de 3 punts va permetre castigar el rival.
El partit, ajustat durant els quatre quarts és va trencar a manca de 3 minuts on els dos equips estaven empatats a 66 i la Fuster va defensar amb molta intensitat en un partit molt dur, i fruit de les bones defenses i contraatacs ens vam emportar el partit amb el resultar final de 69-81.

Ara toca preparar bé la setmana i rebre a l'UE Horta, per jugar-se a la primera posició de la classificació. Us esperem a tots al Joan del Moral el diumenge dia 20 a les 17.00!

Per últim, el Premini Negre visitarà la pista del CB Grup Barna, equip que porta les mateixes victòries i derrotes que nosaltres.
Mentre que el Premini Blanc té trobada de bàsquet a la pista del Col.legi Maristes de Badalona contra el Joventut de Badalona, el dissabte a les 11 hores.