dilluns, 10 d’octubre del 2016

Jornada del 8 i 9 d'Octubre

Tots els nostre equips van jugar com a locals en la jornada de dissabte, menys l'equip Cadet que visitava la difícil pista de l'U.E. Horta.

Premini Negre
Primer partit de la temporada pel Premini Negre. L'adversari va ser el Grup Barna Vermell que va guanyar amb el resultat de 45 a 55. Els 2 primers períodes es va notar que era el primer partit, anàvem amb por, no estaven concentrats, moltes passades no arribaven i cada un anava pel seu compte. Del 3r al 5è quart van començar a reaccionar, defensa més intensa, la pilota circulava molt millor, però seguíem cometent errades i l'equip contrari començava a fallar bastant. El 6è quart molt malament quart, estaven distrets i seguíem cometent els mateixos errors. Els 2 últims quarts van ser totalment diferents, el 7è període van lluitar fins al final, lluitaven pel rebot, donaven bones passades, fins a poder anar guanyant de 3, però l'últim quart va ser diferent, no van lluitar, passades que no arribaven al company, cada un seguia anant pel seu compte, fins fer-nos un parcial de 0 a 10 i acabar perdent el partit.

Premini Verd
Partit guanyat del nostre Premini-Verd per presentar-C.B.ALISOS amb 6 jugadors, de totes maneres ens vam posar d'acord per disputar el partit de sis períodes. Els nostres nois i noies ho van donar tot i ens van fer gaudir, a seguir treballant equip !!!

Mini

Derbi de la ciutat de Santa Coloma a la nostra pista. Des del primer minut el mini A del Santa Coloma ha tingut més intensitat, més velocitat i més encert que els nostres jugadors.
Des del primer quart el partit es va complicar i vam haver de lluitar contra el marcador durant tot el partit. La manca de comunicació en defensa van originar errades que va permetre anotar fàcilment al rival i la desesperació en atac va provocar errors que ens impedia anotar.
Felicitar al rival pel gran partit i ara toca treballar des de dilluns fins divendres per afrontar un nou partit!
Ànim nois! A per totes!!

Infantil
Segon partit de la fase prèvia de l'Infantil, aquest cop com a local, contra l'equip Mas de Sant Llei. Partit guanyat des de l'inici, pel fet que l'equip rival es va presentar únicament amb 7 jugadors i l'entrenador rival no es va presentar a l'hora reglamentària amb les llicències dels jugadors. Al final es va acordar entre tots fer un partit de 4 parts de 10 minuts. Un partit de poca intensitat en certs moments com era d'esperar, encara que en certs minuts es va veure una bona circulació de pilota i una bona defensa que ens va permetre guanyar el partit jugat. A seguir treballant.

Cadet
El Cadet visitava la difícil pista de l'UE Horta amb diverses baixes. Un gran primer quart ens va fer agafar un avantatge de 13 punts en acabar 8-21, jugant amb molt criteri, tancant els rebots i una gran defensa. El Segon quart va estar a l'alçada i vam poder mantenir aquest avantatge fins a la mitja part. El tercer quart va començar fluix i amb dubtes per als nostres, encaixant 3 cistelles seguides i un parcial de 6-0, però vam saber reaccionar després d'un temps mort.
L'últim quart, el cansament, les poques rotacions que teníem per les baixes i males decisions, van permetre que l'Horta es fiqués en el partit i remuntés els 10 punts d'avantatge. El partit es va decidir en els últims 30 segons quan els locals es van posar per davant en el marcador per deixar un 53-51 final.