dilluns, 3 d’octubre del 2016

Jornada del 1 i 2 d'Octubre

El passat cap de setmana va començar la fase prèvia de la competició tots els nostres equips menys el Premini Negre, que tenia jornada de descans. I s'estrenarà a casa el dissabte davant del Grup Barna Vermell.

Premini Verd
El Premini Verd visitava la pista de l'U.E Claret "B". El partit va ser dominat en tot moment pels nostres jugadors. El marcador es va tancar al sisè periode amb el resultat 16 a 66. La propera setmana reben la visita del CB Alisos a les 10:45.

Mini
L'equip Mini es va desplaçar aquest cap de setmana a la pista l'AECAM de Malgrat. el resultat final va ser 48 a 81, fruit de la forta defensa i de les diferències que a cada periode els nostres jugadors anaven marcant al marcador. El proper rival serà el CB Santa Coloma, el primer derbi de la temporada.

Infantil
Primer partit de la fase prèvia de l'equip Infantil al camp de Sant Quirze. Bon inici de partit, hi havia molta igualat en el marcador durant tot el partit.
Pèrdues de pilotes fàcils per la nostra part, poc encert de cara a cistella i al final del partit una intensitat defensiva baixa, va decantar el resultat a favor de l'equip local, per posar el resultat final de 57-46 en el marcador.
El proper dissabte reben la visita del Mas de Sant Llei-CBVV Groc a les 18.30.

Cadet
El Cadet va tancar la jornada el diumenge a la tarda contra l'Estonnac al Joan del Moral. Els nostres van començar molt forts tant en atac com en defensa. Els visitants únicament podien anotar tirs lliures. El primer període va acabar 24 a 5. Durant el segon període va continuar la mateixa intensitat defensiva i encert ofensiu. Les diferències cada vegada anaven incrementant més. Per contra, el tercer període els nostres es van relaxar a tots els nivells i els visitants van retallar diferències. Quan es va iniciar el quart periode els col.legials van tornar a incrementar la intensitat defensiva i van tornar a jugar a un molt bon nivell, deixant el resultat final al marcador de 101 a 53.
El proper dissabte visitaran la pista de l'U.E. Horta que va guanyar el seu partit a la pista de l'UBSA 4.