dilluns, 9 de maig del 2016

Jornada del 7 i 8 de maig

Jornada del 7 i 8 de Maig

Penúltima jornada de la fase regular, tots vam jugar com a visitants menys el Cadet que tornava repetir com a local.

Premini Negre
Bon partit per part de tots els jugadors. Al principi ens va costar aconseguir avantatge, tots els períodes eren molt igualats en els dos equips. A partir de la segona part vam començar a estar més còmodes a la pista, fet que es va veure reflectit en el joc. A partir d'aquest moment vam començar a anotar més punts i així poder allunyar-nos en el marcador. Cal destacar la bona defensa per part dels jugadors nostres jugadors, ja que va ser molt important per aconseguir la victòria. Acabem amb un resultat final de 17-50 en el camp de l'Esparreguera. Aquesta setmana jugarem l'últim partit de la fase regular, intentarem gaudir al màxim i acabar amb una bona dinàmica aquesta lliga.

Premini Verd
Partidàs en majúscules que va fer el nostre Premini Verd i el  Minguella, primer i segon classificat. Durant el partit es va poder veure un gran treball en equip dels nostres nens i una gran entrega malgrat la seva curta edat. Ja que mai es van rendir i van lluitar fins al final com ja ens tenen acostumats. Tal va ser la igualtat que van arribar a l'últim quart empatats i un últim quart d'infart amb un parcial 11-12 favorable a nosaltres ens va donar la victòria per 52-53 !! Una setmana més seguim líders a tan sols un partit d'acabar primers a la lliga.

Mini '05
L'equip Mini va visitar dissabte la pista del C.B. Mollet B amb diverses absències, però amb la il·lusió d'intentar guanyar el partit i, alçar-se així fins al segon lloc del grup. Però aquest objectiu es va ensorrar molt aviat, a causa de la diferència d'actitud defensiva entre un i altre equip. Després d'aguantar el primer període, un parcial de 18-3 en el segon, ja va deixar veure quin equip mereixia la segona plaça. Els següents tres períodes es van resoldre amb 26 punts per als locals per 21 per als nostres. Però, de nou, desastre en el sisè parcial (21-0). A punt va estar el C B. Mollet d'arribar al nombre de faltes que els condemnessin a la derrota, però van aguantar per poc i van vèncer per un contundent 100-59.
L'última jornada, el nostre equip es jugarà amb el A.E. Badalonès el tercer lloc final.

Preinfantil
Partit del Preinfantil al camp del Grup Barna. Bon primer quart del partit per estar per sobre en el marcador, però desastrós segon i tercer quart en els quals el rival va obtenir un gran avantatge. En el quart quart ens vam aconseguir refer més o menys per anar al descans amb una diferència de 10 punts. El cinquè quart va ser més igualat, fet que en el sisè no ho vam mantenir, atac fluix i inexistent defensa va donar gran avantatge al rival i va marcar el final del partit. Resultat final de 80-55.

Cadet
Bon partit del Cadet per acomiadar la temporada a casa. Rebíem las visita del Sant Gervasi de Mollet, un equip dur com va demostrar en el seu camp.
El partit, com de costum va ser molt igualat, però amb la sensació que no se'ns anava a escapar. Dominant en el marcador des del principi sabent mantenir els avantatges en el marcador.
Ens han castigat bastant les precipitacions en atac i la defensa una mica tova en alguns moments de partit, però quan vam saber corregir aquests errors vam poder celebrar la victòria, alguna cosa especial ja que era l'últim partit a casa, i el Sant Gervasi l'únic equip de la lliga que no havíem pogut guanyar. El resultat final és de 78-69.
Ara toca treballar per intentar guanyar dissabte que ve i afermar la segona plaça a la classificació.

Propera jornada serà la darrera de la fase de regular, començarà divendres a la tarda a les 17:30 el Preinfantil que rep a casa la visita del CE THAU, el líder de la clasificació. I continuarà dissabte al matí, el Cadet com a visitant a la pista de l'Arenys, mentre que la resta d'equips jugaran com a locals. Començant el Premini Negre a les 9:00 contra el Piera. Continuarà el Premini Verd contra el Claret, que guanyant s'assegura la primera posició a la classificació. I tancarà el Mini '05, a les 12.15 contra el Badalonès, qui guanyi quedarà tercer classificat.