dimarts, 17 de maig del 2016

Jornada del 13 i 14 de maig

Escola P-5
El dissabte dia 14 a la pista del CEIP LOLA ANGLADA de Badalona, el grup de P-5 va participar en una trobada contra el grup de Lola Artur. Va ser una trobada molt divertida i tots els jugadors que van participar del nostre grup van fer cistella.

Premini-Negre
Bon partit per acabar la lliga. L'últim partit es va disputar a casa contra l'equip del Piera. Els primers quarts vam anar jugar bé però no aconseguíem treure avantatge en el marcador, hi havia poca diferència en el marcador. A partir del quart període vam despertar i va ser a partir d'aquest quart on ens vam poder allunyar-nos en el marcador. Vam començar a jugar més en equip, millor defensa i tot això es va veure reflectit en el marcador final amb un resultat de 47 a 11. S'acaba una lliga treballada i sabent que encara ens queda moltes coses per aprendre. Acabem de començar a competir i encara tenim molt temps per davant per seguir millorant en tot el possible.
Hem quedat segons en la classificació i estem molt contents per això, ens hem esforçat molt i sobretot hem gaudit cadascun dels partits. Ara toca seguir aprenent i créixer com a equip.

Premini-Verd
El dissabte vam jugar l'últim partit de lliga davant CB Claret, si guanyàvem seríem campions! Donada aquesta situació, els nois van sortir una mica nerviosos i permetien cistelles fàcils al seu rival arribant al final del tercer quart amb empat al marcador. Un canvi de xip en el quart i cinquè quart vam aconseguir un parcial de 20-0 entre els dos quarts, ens va donar la confiança que necessitàvem. A partir d'aquí tot va ser més fàcil i tancant el partit amb un últim quart 24-6 deixàvem el partit amb un marcador final de 81-40 !! Felicitar als nostres nois per aconseguir el primer lloc de la classificació i per aquest esperit de superació i aquesta lluita constant en tots els entrenaments i partits per poder arribar a aconseguir el primer lloc de la classificació!!

Mini '05
L'equip MINI, va concloure la competició exactament de la mateixa manera que la temporada anterior. El mateix rival: A.E. Badalonès i el mateix objectiu: vèncer, per deixar al rival per sota en la classificació final. En aquest cas tots dos equips lluitaven pel tercer lloc del grup.
Però, també el desenllaç del duel va ser calcat a l'any passat, aconseguint els badalonins vèncer per 63-67.
El partit es va desenvolupar amb alternances en el marcador fins al descans, al qual es va arribar amb un igualat 32-33. Però el cinquè període sentenciaria el partit, ja que els visitants van marxar amb un avantatge de deu punts. Tot i que els tres períodes restants van ser guanyats pels nostres, això només va servir per acostar-se al rival, però sense aconseguir l'anhelada remuntada. Final de temporada i objectius complerts. Aprofitem per desitjar una ràpida recuperació al jugador Iago Mourelo, que va tenir una lesió important durant el partit i estarà unes setmanes de fora de joc.

Preinfantil
Últim partit de la temporada del Pre-infantil a casa contra el líder del grup, C.E. Thau. Bon inici dels dos primers quarts en defensa que ens va compensar els errors en atac per estar per davant en el marcador. En el tercer i quart quart es va baixar la intensitat, fet que sempre passa en cada partit, però aquest cop la resta del partit no va ser igual, sinó que ens vam refer amb una bona defensa i una millor circulació de pilota en atac per obtenir un major encert de cara a cistella. Quedant 1'30" el resultat era 57-60. Després d'un temps mort, van saber donar-li la volta al marcador per acabar guanyant 63 a 60. Que ens deixa el final de temporada amb bones sensacions.
Cadet
Darrer partit de lliga del Cadet a la pista del Arenys Bàsquet, segon classificat. Els dos primers períodes van haver moltes errades defensives, pèrdues de pilota i precipitacions en atac tot i així vam acabar guanyant de 6. En els dos últims períodes es repetia el mateix, però vam saber estar més actius en defensa fins al final del 3 període que van acabar guanyant l'Arenys de 2 punts. L'últim quart es va notar el cansament dels nostres, seguien amb intensitat en defensa, però es notava el cansament, van haver petits errors en atac, no vam saber moure la pilota per finalitzar bé a cistella i el rebot en atac va ser favorable per l'Arenys, fins a acabar amb el resultat final de 82 a 71 a favor dels locals.
Destacar la grandíssima temporada de l'equip, ja que ha guanyat a tots els equips contra els que ha jugat. Cal seguir en aquesta línia de joc i treball.