dilluns, 11 d’abril del 2016

Jornada del 9 i 10 d'Abril

Premini Verd

Partit importantíssim ja que van jugar contra l'únic equip que fins a la data ens havia aconseguit guanyar en aquesta segona fase, el Vedruna. El partit va començar molt igualat ja que els dos equips vam guanyar algun període fins al descans. A la mitja part el marcador era 43-37 favorable als verds. A la sortida del vestidor l'equip visitant va guanyar un parell de períodes i això va fer que arribéssim a l'últim quart amb una diferència de +6 punts .En l'últim quart els nostres nois van donar un últim esforç i amb bones defenses i transicions ràpides en atac vam guanyar el quart 15-2 deixant el marcador en 79-60 final. En aquesta ocasió van tornar anotar els 11 jugadors que van participar en el partit. Continuem líders una setmana més!

Premini-Negre
Aquesta setmana vam rebre la visita del Pàlcam. A l'inici del partit vam començar bastant despistats, ens costava defensar i anotar. Els primers 4 períodes van ser força igualats, vam arribar a la mitja part amb un resultat bastant igualat, 10-13. Després del descans, vam aconseguir que despertessin una mica i sobretot que milloressin a nivell defensiu, ja que consideràvem que era un aspecte molt important per al transcurs del partit. El rival aconseguia arribar molt fàcilment a cistella, i no tenien dificultat d'encistellar. Un cop vam començar a defensar el partit va donar un petit gir i vam aconseguir que el rival no anotés més i les opcions d'anotar per a nosaltres van ser grans. El resultat final del partit va ser de 30-13.

Mini '05
L'equip Mini va perdre el dissabte una oportunitat única de col·locar-se segon en la classificació del seu grup. Rebia a C.B. Joventut de Badalona D, amb l'objectiu de vèncer per més de deu punts i guanyar l'average particular entre els dos equips. Va començar el partit de forma molt igualada amb parcials de 9-12, 11-11 i 12-13. No obstant això, tot i la igualtat al marcador, ja es podia apreciar que la defensa no era com la d'altres partits. En el quart període, els de Badalona van començar a demostrar el seu tir, que sumat a la nul·la oposició defensiva dels nostres jugadors, va fer que el Joventut es distanciés en el marcador. Tot i vèncer el dels períodes sisè i setè, la remuntada ja era impossible. Al final 79 punts per al nostre equip i 103 per als visitants. Caldrà treballar molt més en l'aspecte defensiu per guanyar els quatre partits que queden a la temporada.

Preinfantil
Partit a casa del Pre-infantil contra el CE Montseny, Els primers tres quarts amb un ritme mes o menys bo el marcador era de 20-22. Però el següent quart va ser tot el contrari, el rival va agafar una gran avantatge en conseqüència d'un atac mal seleccionat i moltes passades perdudes i una defensa inexistent per part nostre. A la segona part es va intentar recuperar el joc però ja no va ser possible. Resultat final de 49-61.

Cadet
Gran partit del cadet que rep al Club Joventut de Badalona al Juan del moral, amb una motivació especial ja que en l'Olímpic no ens vam poder aconseguir la victòria.
El partit va ser molt competit i igualat en els primers quarts on les defenses van marcar la diferència, tant de l'equip local com del visitant. L'encert al joc interior i un alt percentatge des de la línia de 3 punts ens va permetre arribar a la mitja part amb un avantatge de 7 punts. També destacar l'alt percentatge d'encert des de la línia de tir lliure, i el bon rebot ofensiu que era una assignatura pendent fins ara.
Al tercer quart vam saber anul·lar els atacs de la Penya. Grans defenses i ràpides transicions en atac ens van donar tranquil·litat per jugar l'últim quart amb un marge de 12 punts d'avantatge.
Seguirem treballant per mantenir la dinàmica positiva.