dilluns, 18 d’abril del 2016

Jornada del 16 d'abril

Jornada del 16 d'abril

Tots els equips que van tenir competició ho van fer com a visitants, començant pels dos grups d'escoles que van participar en una trobada a Badalona. I seguint pel Premini Verd contra Maristes, continuant pel Mini '05 que va jugar a Premià i per últim el Preinfantil visitava la pista del Palcam.
El Cadet i el Premini Negre tenien jornada de descans.

Trobada d'escoles de bàsquet a l'escola Progrés
Els dos grups d'escola van participar durant el dissabte al matí a la trobada organitzada a l'Escola Progrés de Badalona. El grup de P-5 va jugar un gran partit davant l'AE Badalonès. A mesura que van passant les trobades tots els jugadors del grup de P-5 van millorant i les sensacions cada vegada són més positives.
D'altra banda, el grup de P-4 va jugar contra el Sant Andreu de Natzaret, el mateix rival que la darrera trobada a casa. El partit va ser en la mateixa línia que el darrer, cada vegada donen més sensació d'equip de bàsquet, tant en atac com en defensa.






Premini Verd
Comencem el partit una mica dubitatius amb atacs travats i defenses inexistents, això va provocar que en els dos primers quarts fóssim 14 punts a sota en el marcador.A partir d'un temps mort en el tercer quart, els nostres es van adonar que havia de millorar la defensa o no aconseguiríem el nostre objectiu que era lluitar fins al final com sempre. I així va ser, amb una defensa intensa, vam aconseguir guanyar 4 períodes, i encara que no aconseguíssim guanyar el partit, mai vam deixar de creure i lluitar fins a l'últim segon! El resultat final va ser 68- 59!


Mini '05
L'equip Mini va visitar dissabte la pista del cuer de la classificació, l'A.B. Premia B. Els nostres van començar el partit sense confiar-se, intentant marcar distàncies al marcador. I així va ser. El primer període va acabar 7-20 a favor. A partir d'aquest moment, l'equip es va relaxar en defensa i, encara va augmentar l'avantatge, es van cedir massa cistelles.
Es va aconseguir durant diversos molts minuts jugar amb la idea de "passar i tallar", el que va provocar una sèrie de cistelles fàcils i boniques. En els últims dos períodes, els parcials de 10-15 i 9-13 respectivament, van portar a una màxima diferència en el marcador final del partit: 72-95.
Ja només resten tres jornades, i l'objectiu de l'equip és guanyar almenys dues d'aquestes trobades, per aspirar al més alt de la classificació.

Preinfantil
Partit del Preinfantil en el camp del Palcam. Gran inici del partit amb una defensa intensa que ens va permetre recuperar i generar contraatacs durant els dos primers quarts per posar un parcial de 4-21. Durant la resta del partit vam mantenir aquesta actitud defensiva i d'ajudes en equip, acompanyat d'un atac amb bona circulació de pilota per posar el resultat final de 53-67.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada