dilluns, 14 de març del 2016

Jornada del 12 i 13 de Març

Tots els nostres equips van jugar com a locals i gairebé es va aconseguir el ple de victòries, tret del Premini -Negre que va perdre davant el BAM. La propera jornada únicament competirà el grup de l'escola de P-5 a Badalona, la resta d'equips tenen jornada de descans ja que arriben les vacances de Setmana Santa.

Premini-Negre
Un partit més en el que no vam aconseguir entrar en la dinàmica dels partits anteriors. En aquesta ocasió davant el BAM.  La poca defensa va fer que l'equip contrari pogués tenir molta més facilitat per entrar a cistella. Durant tot el partit vam anar per sota en el marcador però ens anàvem acostant, però un en l'últim quart no vam aconseguir despertar del tot i la diferència va ser més gran. No vam encistellar moltes cistelles fàcils, i a més, ens costava molt poder agafar rebots ja que els contraris tenien una gran diferència a nivell físic respecte dels nostres jugadors. Treballarem per evitar aquests errors i poder seguir millorant.

Permini-Verd

Partit a priori fàcil contra el SAFA Claror, ja que a l'anada havíem guanyat de manera còmoda. Però no va ser així! El partit va ser força irregular per la nostra part i l'equip rival ens castigava a la contra sumant punts fàcils donada la nostra falta de actitud defensiva. Finalment els nostres nois van pujar la intensitat defensiva i deixant el marcador en un 47-36 final!

Mini '05
L'equip Mini va vèncer en un gran partit al líder del grup, el C.B. Les Franqueses "A", per 74 - 69. En aquesta ocasió el nostre equip va anar de menys a més, tot i que va començar perdent els dos primers períodes (15-23) va ser en el tercer quan van aconseguir posar-se un punt a dalt i a partir d'aquí. Els nostres van ser ambiciosos, malgrat que van tenir davant un gran equip, van aconseguir mantenir una petita diferència en el marcador fins al final. Ara el grup es posa molt igualat amb cinc equips a un sol punt de diferència. Les properes jornades seran decisives però l'equip aspira a tot.

Preinfantil
El equip Pre-infantil va jugar contra l'Alzina-Ceissa. En el partit de la primera volta a la seva pista ja vam obtenir una victòria i aquest cop vam aconseguir repetir-ho. Gràcies a una defensa efectiva durant tot el partit. I el nostre atac va ser, en moltes ocasions, ben estructurat amb jugades realitzades i aprofitant els tirs lliures que vam tenir. El resultat final va ser 55-44.

Cadet
El partit del Cadet va continuar amb la mateixa dinàmica guanyadora que l'anterior partit de casa, per arribar al descans de Setmana Santa sumant una important victòria davant el Premià. Un bon inici de partit va permetre agafar un avantatge de 15 punts en el primer quart, la qual es va mantenir gairebé fins al final de partit. Un arbitratge molt rigorós, va fer que ens quedéssim fins amb 3 jugadors a la banqueta per 5 faltes, tot i així, no se li va permetre als visitants acostar-se al marcador a menys de 10 punts en tot el partit. El resultat final va ser 92-66 victòria local.