dilluns, 1 de febrer del 2016

Jornada del 30 de Gener

Tots els nostres equips van jugar com a visitants, destacant la important victòria del Premini Negre a la pista del PALCAM.

Premini-Negre
Partit igualat contra el Palcam. En un inici no vam estar molt centrats en el partit, ja que el nivell defensiu com ofensiu no va ser l'esperat. Quan es va arribar a la mitja part portaven  dos punts d'avantatge respecte a l'equip local. Un cop vam començar la segona part, vam sortir més centrats i vam aconseguir una diferència al marcador, gràcies a un parcial de 3-16 a favor nostre en el cinquè període. Els últims quarts van ser bastants igualats i finalment vam aconseguir la victòria amb el resultat final 22-38.  Sabem que tenim molta feina encara per fer i seguirem millorant dia a dia el màxim possible.

Premini-Verd
Partit sense gaire història a la pista del Vedruna Gràcia. L'equip local va dominar el partit de principi a fi ja que tots els seus jugadors eren de segon any. Malgrat el resultat final, els nostres jugadors mai van deixar de lluitar malgrat diverses adversitats que van anar succeint al llarg del partit. A seguir treballant! El resultat final va ser 84-47.

Mini '05
L'equip Mini es va desplaçar dissabte a Badalona, per enfrontar-se al Joventut "D". Coneixent els punts forts del rival, el nostre equip va sortir a la pista al màxim, i va aconseguir vèncer en el primer parcial (10-11) i empatar el segon a 8 punts . Després, un parcial favorable als locals, els va fer arribar al descans del partit amb un avantatge de cinc punts (37 -32).
El cinquè període va tornar a ser molt igualat (7-6). Però el sisè va ser el que va decantar definitivament el partit a favor del Joventut. La manca d'encert en el tir va deixar en un sol punt al nostre equip (54-39).
Tot i això, l'equip va lluitar fins al final per remuntar, i amb els ànims de la grada, es va aconseguir reduir el desavantatge, finalitzant el partit amb el resultat de 71-62. Bones sensacions per moments, i a seguir lluitant en aquest igualat grup, partit a partit.

Preinfantil
Partit del Preinfantil a la pista del CE Montseny CET-10, la primera i segona part va estar molt igualades en el marcador, arribant al descans amb només dos punts al nostre favor. malgrat que la nostra intensitat i actitud no era la adient. L'inici del cinquè quart va ser una caiguda total, sense atac ni defensa per la nostra part, vam donar a l'equip rival un avantatge de vuit punts en el marcador. Els dos últims quarts es van posar ganes i intensitat, i es va aconseguir iniciar l'últim període en empat, però després de tot el partit amb falta d'encert els locals es van endur la victòria per 62-59.

Cadet
Mala ratxa del Cadet que no acaba d'agafar el ritme en aquest 2016. Derrota després de la difícil visita a la pista del Joventut de Badalona. La manca d'idees en atac va fer que haguéssim de remar a contracorrent durant gran part del partit. Amb un desavantatge de 14 punts en el primer quart vam aconseguir anar-nos al vestidor amb 2 punts d'avantatge després d'una gran remuntada. Una defensa molt tova, i un rebot defensiu totalment negat permetre a la Penya escapar-se de 6 en el marcador i tornar a remar contra corrent. A falta de 5 minuts anàvem sols 3 baix però el desgast físic, les segones i terceres opcions que tenia el rival en atac i el desencert des de la línia de tirs lliures per la nostra part van permetre una victòria còmoda al Joventut amb el resultat final de 74-58.
Seguirem treballant dur durant la setmana per corregir els errors.

La propera jornada tenim descans a totes les categories, degut a la festivitat del carnaval.