dilluns, 29 de febrer del 2016

Jornada del 27 de febrer

La jornada matinal de dissabte va estar marcada per la pluja. Els dos partits no es van poder jugar ja que la pista hi havia parts amb molta aigua. Mentre que la jornada de la tarda es va poder jugar amb total normalitat.

Cadet
Partit molt competit a la difícil pista del Sant Gervasi de Mollet. Després d'un primer quart ajustat amb un 17-17 al marcador, ens vam anar a la mitja part amb un 31-31, més tensió més competitivitat més nervis i més igualtat no hi podia haver. Va ser un partit d'una intensitat brutal en el qual els petits detalls i sobretot l'encert decantarien la victòria. La segona part vam haver de remar contracorrent per atacar una zona 2-3 que se'ns embussava per moments però vam arribar al final del partit amb opcions. A falta de 2 segons un triple que forçaria la pròrroga va estar a punt d'entrar però la mala sort va fer que el cèrcol ho escopís deixant el resultat de 64-61.

Preinfantil
Partit davant el CB Grup Barna marcat per un bon inici sobretot els tres primers quarts, amb una bona concentració i intensitat tant en atac com en defensa. Són coses que es treballen i van sortint., però la relaxació en els quarts posteriors genera també falta d'encert a cistella i va permetre al rival agafar un avantatge que després al final es va lluitar i va intentar recuperar però no va ser possible. Resultat final de 42-64.

Mini 05'
El nostre equip MINI s'enfrontava al C.B. Mollet B en un partit molt igualat i per moments, de gran nivell. Van començar més encertats els visitants, que van aconseguir un avantatge de sis punts en el primer període (10-16). Els següents períodes van ser de màxima igualtat, però amb lleugers avantatges per als nostres, permetent reduir el desavantatge al descans a només 3 punts (37-40). En aquest punt, i amb una defensa molt agressiva, els jugadors del C.B. Mollet estaven molt carregats de faltes, i el nostre equip ho va saber aprofitar buscant atacs més ràpids i directes, fent un gran parcial de 15-5 en el cinquè període. Al final del setè període es va arribar amb un 68-70 al marcador, però diversos jugadors visitants van ser eliminats per faltes, provocant que l'equip iniciés l'últim període cometent alineació indeguda, que els deixava sense opcions. Tot i això, ressaltar el coratge dels tres nens que van quedar en el camp els últims dos minuts, fent-los vèncer per 79-82, tot i que no poguessin celebrar-ho.

Premini-Verd
Partit ajornat per la pluja davant l'AEE Minguella que es jugarà el dijous dia 3 de març a les 18.45.

Premini-Negre
Partit ajornat per la pluja davant  l'Esparraguera que es jugarà el dijous dia 31 de març a les 18.45.

Recordem a tothom, que aquest dissabte al matí tenim la jornada de portes obertes del Col.legi Fuster i al no tenir partits com a locals, podrem realitzar dos partits d'entrenament amb els nostres grups d'escola de bàsquet. Mentre que el proper diumenge després del partit del nostre Cadet contra l'Arenys Bàsquet al Pavelló Joan del Moral, es realitzarà la presentació de tots els nostres equips.