dilluns, 22 de febrer del 2016

Jornada del 20 i 21 de febrer

És la primera vegada a la temporada que tots els grups que tenim tenien competició. I a més com a visitants.

Trobada d'escoles a Badalona (Sant Josep de Badalona)

El grups de P-4 i P-5 van jugar de manera simultànea a la mateixa instal.lació i a la mateixa hora contra dues escoles diferents.
Començant pel grup de P-4 va tornar a jugar contra el AE BADALONÈS, el mateix rival que van tenir a la trobada anterior de desembre. Malgrat la baixa de cinc jugadors per malatia, van participar deu jugadors que van demostrar el seu progrés i aprenentatge a l'esport de la cistella.

Pel que fa al grup de P-5, va jugar davant el Col.legi Cultural. Cada dia es nota el progrés i millora del joc col.lectiu. Van demostrar que cada dia són més un equip de bàsquet. I volem felicitar el treball que s'està realitzant amb ells.

Premini-Negre
Partit que no vam poder competir ja que únicament ens vam presentar amb 6 jugadors al partit. La grip ens ha causat una "mala jugada" aquest cap de setmana. Tot i així, amb els 6 jugadors que vam ser, vam jugar 5 períodes en els quals vam aconseguir finalitzar amb un resultat de 7-24 a favor contra el C.B La Merce. Vam poder veure que podríem haver jugat un bon partit amb tots els jugadors, però tot i així vam plantar cara i vam disputar cadascun dels períodes. Esperem que per al pròxim partit no hi hagi cap baixa

Premini-Verd
Partit molt igualat des del primer minut de partit al tractar-se d'un derbi amb el Bàsquet Neus! A la meitat del partit anàvem 4 a dalt però en començar la segona part, l'equip local ens va fer un parcial de 25-12 entre el cinquè i el sisè periode. En el setè quart hi va haver un canvi de mentalitat, i amb una gran intensitat defensiva i lluitant cada pilota com si fos l'última, vam poder arribar al final del partit empatats al marcador! A falta de 5 segons vam poder anotar un triple que ens va donar la victòria 57-60

Mini '05
L'equip MINI es va desplaçar el dissabte al barri badaloní de Llefià per jugar contra el club que representa al seu barri. L'U.B. Llefià, tot i no haver aconseguit cap victòria fins a la data, és un equip de segon any amb nens de gran envergadura. Massa diferència respecte al nostre equip en aquest aspecte. I això va marcar el desenvolupament de l'enfrontament. Els nostres van afrontar el partit amb només nou jugadors, i, tot i això, van plantar cara en tot moment. Els tres primers períodes van ser per als locals, però un quart període molt bo, va reduir distàncies i situar el tempteig acumulat en 25-18 al descans. Després d'un altre nou estirada del Llefià en el cinquè període, el nostre equip es va animar a remuntar i es va situar a només sis punts de desavantatge (47-41) al final del setè parcial. L'últim i definitiu va ser molt clar per als locals, que van deixar el marcador final en 58-44.
La propera jornada, el partit a casa davant el C.B. Mollet B serà molt important per a fer-se una idea de les possibilitats de l'equip en aquest igualat grup.

Preinfantil
Partit a la pista del U.E Gaudí, complicat i amb la mateixa dinàmica en tot el partit, no vam saber trobar el nostre joc i sumant una intensitat molt baixa i un atac irregular va donar el resultat final de 86-36. Va ser un partit per oblidar i seguir treballant dur.

Cadet
Derrota més àmplia del Cadet a la pista del Canovelles, continua la mala ratxa de resultats. Pel que fa al joc ofensiu, hem mostrat recursos i bons atacs tot i que no materialitzades en cistella. La manca de confiança han condicionat el nostre atac i defensa, com la manca d'intensitat defensiva i el nul rebot defensiu. També s'han acusat les baixes en entrenaments de diversos jugadors per malaltia, han marcat el desenvolupament de la setmana i per tant, també del partit.
No queda una altra que aprendre de la derrota, aixecar el cap i millorar durant aquesta setmana.

La propera jornada tindrem doble jornada com a locals, dissabte al matí i tarda a la pista del Col.legi Fuster. Mentre que el Cadet torna a jugar de visitant en aquesta ocasió davant el Sant Gervasi. Finalment, els dos grups d'escola tenen jornada de descans.