dilluns, 18 de gener del 2016

Jornada del 16 i 17 de Gener

Primera jornada de la fase regular van jugar tots els nostres equips com a visitants.

Premini-Negre
Segona victòria de la temporada a la pista del BAM. Bon partit d'inici de lliga, ja que el nivell de la competició s'adapta més a nosaltres. Poc a poc anem reflexant més en els partits el treball realitzat durant la setmana. Un partit en el qual tots els jugadors es van sentir partícips del joc, de manera que tots van sortir molt contents. Seguirem treballant i aprenent en cada partit. El resultat final va ser 22-42.

Premini-Verd
Primer partit de la fase regular superat amb nota a la pista del Sagrada Família-Claror. El partit va començar una mica igualat amb punts fàcils a les dues cistelles, però aviat els nostres nois començarien aplicar una gran intensitat defensiva, deixant finalment al seu rival en 31 punts. Deixant el marcador final 31 a .Una vegada més els 10 jugadors de l'equip van anotar !! Propera setmana jornada de descans !

Mini '05
L'equip Mini ha estat l'últim a entrar en escena en la fase regular. Va ser el diumenge al pavelló de les Franqueses, davant el primer equip d'aquesta localitat. Es prevèia un partit difícil ja que el rival venia de jugar a nivell B la fase prèvia, i tot i haver quedat l'últim de grup, ho havia fet competint en tots els partits del seu difícil grup.
Van començar els nostres amb un gran primer període, on una bona defensa i la velocitat en atac, van propiciar que finalitzés en aquest parcial amb un 2-11 a favor. L'equip local va reaccionar aprofitant la major envergadura dels seus jugadors per atacar amb més força i confiança, i van aconseguir avançar-se al marcador just abans d'arribar al descans (28-24). La segona meitat del partit va ser molt igualada en la seva totalitat, a excepció del sisè període que va ser el que va decidir el partit. En aquest parcial, 14-5 per als locals que va suposar un avantatge ja insalvable. El resultat final va ser: Les Franqueses "A" 73 - ADE Fuster 61.

Preinfantil
Primer partit de la fase regular del Preinfantil al camp de l'Alzina Ceissa.
El partit va tenir la mateixa dinàmica des de l'inici fins al final, en els dos primers quarts el marcador va estar igualat, però després, una mica d'intensitat per part nostra en defensa i l'encert de cara a cistella ens va permetre anar agafant avantatge per posar un resultat final de 28-44. Cal seguir treballant per evitar els errors que es cometen i augmentar la intensitat del nostre joc.

Cadet
Primer partit del 2016 i primera victòria del Cadet a la pista del Premià. Un partit ajustat en el marcador, en part gràcies al desencert ofensiu dels dos equips. Després d'anar la primera part dominant en el marcador amb una màxima diferència de 6 punts, els locals van aconseguir posar-se per sobre en el marcador en el tercer quart. El nostre cadet va saber reaccionar per arribar a l'últim quart amb avantatge al marcador, l'últim quart va ser d'infart. A falta de 21 segons vam poder posar-nos un punt amunt gràcies a l'encert des de la línia de tirs lliures. Els 21 segons que restaven de partit va tocar defensar de la millor manera possible i sense fer falta ja que estàvem en bonus. Una gran defensa va impedir tirar còmodament al Premià i després d'un robatori de pilota vam poder celebrar la primera, i soferta victòria d'aquest 2016.

La propera jornada jugaran tots els nostres equips com a locals, menys el Premini Verd que tindrà jornada de descans. A la pista del Col.legi Fuster durant el dissabte al matí es jugaran els tres partits 9.15 Preinfantil - CB Coll