Jornada del 19 de desembre

Escola de Bàsquet: grup de P-5
El grup de P-5 va jugar contra el grup de P-5 dels Sant Andreu de Natzaret, a la pista del Sant Josep de Badalona. Va ser una trobada molt divertiva i van jugar molt bé tots els nostres jugadors. Cada dia es nota la seva millora i evolució com a grup. Tanquem l'any de trobades, fins al dia 9 de gener que tornarem a participar en una altra trobada organitzada pel Consell Esportiu Barcelonès Nord al Pavelló de la Colina de Badalona.

Premini- Verd
A priori semblava un partit "fàcil" per als nostres pel resultat del partit de la primera volta, però no va ser així. Durant la primera part, l'equip local dominava en el marcador arribant al descans amb una diferència de + 9. A partir del 5 període quan els nostres nois van entendre que només amb esforç, sacrifici i jugant en equip podrien arribar a guanyar el partit. I així va ser, els nostres van guanyar els últims 4 periodes destacant el 7 període guanyat 0-14 per a una diferència final de +13 al marcador. Els nostres aconsegueixen el segon lloc de la classificació en aquesta primera fase. Continuem creixent.

Preinfantil
El darrer partit que enfrontava el Preinfatil com a visitants contra C.B Parets va començar amb una mica de falta actitud i passivitat per la nostra part. Aquesta passivitat, sobretot defensiva juntament amb la dificultat d’anotació, va afectar molt al transcurs del partit, sent el resultat a la mitja part de 35-15 a favor del locals.

La situació no va millorar a la segona part, es van produir de nou  el mateixos erros juntament amb la falta d’encert, sent el resultat final de 62-23. Amb aquest partit es dona per finalitzada la fase prèvia, ara toca descansar per nadal i preparar la fase regular amb ganes.

Cadet
Últim partit de la primera fase del nostre cadet al camp del CB Argentona. Un bon inici dels locals va sorprendre als nostres, arribant a una desavantatge de fins s 11 punts en el primer quart. L'encert desde la linea de 3 i bones defenses van permetre reduir a 5 punts per finalitzar el quart.
Degut a una tècnica xiulada a l'entrenador local, en motiu de protestar al àrbitre, va permetre començar amb un tir lliure i possessió, amb la qual cosa el cadet Va arribar al marcador.
Un segon quart,Per cert, fantàstic amb un parcial de 5-22. Al tercer quart van mantindré aquest ritme frenètic. L'Argentona, no es va rendir i va lluitar per competir el partit fins s l'últim minut, reduint a 11 punts la desventatge final.

Felicitar als nostres cadets que han acabat la primers fase com a líders del seu grup. Ara a disfrutar de les merescudes vacances nadalenques i toca carregar piles per afrontar la segona fase.

Recordar a tothom que el dia 22 tanquem les inscripcions del Campus de Tecnificació, que es faran els dies 28, 29 i 30 de desembre al Pavelló Joan del Moral.
Per últim, desitjar a tothom unes bones vacances de Nadal i que tinguem molta sort al sorteig de la Lotería de Nadal, nosaltres participem amb el número 23163.