Escola de bàsquet: Grup de P-4

Primera trobada de bàsquet del grup de P-4 contra el AE Badalonès, a la pista de la Plaça del Gas de Badalona. Va ser el bateig basquetbolístic dels més petits de la nostra escola. Una trobada molt divertida, destacant les ganes de jugar i s'ho van passar molt bé. Van assistir tots els jugadors menys un que estava malalt.
Volem felicitar a tot el grup, ja que ho van fer molt bé!

Premini-Negre

Partit complicat contra el primer classificat invicte el CB Montmeló. Destacar principalment d'aquest partit que hem aconseguit que la diferència contra aquest equip ha estat menor respecte al partit de la primera volta. No ens han aconseguit tancar marcador, ja que en aquell partit la diferència va ser bastant superior als 50 punts. Tres quarts dolents per part del nostres van fer que la diferència de punts va ser la que marcava el resultat final. Els altres 5 períodes vam aconseguim mantenir-nos amb pocs punts de diferència i fins i tot empatant algun quart. Amb aquest partit hem acabat la fase prèvia, la qual ens ha ajudat a millorar cada dia una mica més, i començar a entrar a la dinàmica de competició. Seguirem treballant per millorar una mica més cada dia i que tot això ajudi els nens i nenes a gaudir practicant d'aquest esport.

Premini Verd

Partit a priori molt interessant en ser un derbi contra el Verge de les Neus. Els nostres nois van entendre a la perfecció la importància del partit i gràcies a un gran joc col·lectiu vam anar agafant diferències al marcador fins arribar al 77-19 final.

Cal destacar la gran tasca defensiva i que tots els jugadors del nostre equip van aconseguir anotar. Ara toca tancar la fase prèvia a la pista del A.E Boet Mataró el proper dissabte a les 17.30.

Mini
L'equip MINI, va finalitzar la fase prèvia com s'esperava: guanyant de manera contundent al CB.Cardedeu, un equip que ja en el partit d'anada, va mostrar les seves mancances i que en aquesta ocasió, no va millorar. Els nostres es van mostrar molt sòlids en atac anotant en cada període més de deu punts i tancant el marcador ja en el quart període. A partir d'aquest moment, els minuts van ser per a què gaudeixin tots els nens de l'equip. Tots ells van anotar un mínim de cinc punts i van sumar entre tots un total de 111, deixant al rival en 15. Ara toca esperar la fase regular, on es competirà en un nivell molt més exigent, per al qual caldrà treballar molt dur.

Preinfantil
Partit a casa contra el AESE "B". El marcador va estar igualat durant tot el partit. La màxima diferència va ser de 10 punts a favor del rival però l'encert de cara a cistella i en moltes ocasions una bona circulació de la pilota en atac i una bona defensa amb gran control del rebot, va generar un resultat final a favor nostre de 69-65. Gran partit, cal seguir treballant i sobretot amb esforç per obtenir millors resultats.  La propera setmana es jugarà el darrer partit de la primera fase a la pista del CB Parets.

Cadet
Mal partit dels nostres al pavelló Joan del moral. Amb un inici de partit trepidant i molt anotador per part dels locals com dels visitants. Vam arribar al segon quart amb una diferència favorable de 3 punts. Un bon parcial va permetre agafar una renda de 11 punts però tres atacs desafortunats dels verds, dos contraatacs i un triple van permetre remuntar 7 punts al grup Barna i vam arribar a la segona part amb 4 a dalt al marcador.
El tercer quart va tenir un bon inici, però el nostre atac és va estancar i vam estar 4 minuts sense anotar. Amb el partit en contra i el rellotge contant, durant als 6 primers minuts no vam poder anotar cap cistella, degut al desordre ofensiu, i a els rivals han acabat guanyant el partit 53-67.
Ens queda un partit de la primers fase a la pista del CB Argentona, no queda una altra que treballar molt durant aquesta setmana i corregir a totes les nostres errades.