dijous, 31 de desembre del 2015

Activitats a les vacances de Nadal

Tornejos a les vacances de Nadal

Després del gran èxit de participació i organització de la II Edició del Campus de Tecnificació ADE FUSTER, l'activitat basquetbolística continua aquestes vacances de Nadal. Quatre dels nostre equips participen a diferents tornejos i trobades.

L'equip Cadet participa a la XV edició del Torneig de Nadal que organitza el Gramenet Basquet Club. Jugarà el dia 2 de Gener al Pavelló del Raval contra l'AE Minguella. I tornarà a jugar diumenge o dilluns, en funció del resultat del seu primer partit.
 
Mentre que l'equip Mini, disputa a la primera edició del Memorial Joan Ramon, torneig organitzat pel Club Esportiu Valldemia-Maristes de Mataró, els dies 3 i 4 de Gener. Un torneig amb un gran cartell d'equips de l'any 2005. JOVENTUT DE BADALONA,  SESE, CB GRANOLLERS, AE BADALONÈS, SANT JOSEP DE BADALONA, U.E.MATARÓ, VALLDEMIA, BÀSQUET 3 VILES , OAXACA DE MÈXIC i ADE FUSTER. 
Bonica experiència que compartiran els nens d'aquests equips en un torneig de gran nivell, on a més de la pròpia competició, hauran concursoa de tir i superkao.

Finalment, l'equip Premini-Verd anirà a Sant Adrià del Besòs, a un torneig organitzat per l'UBSA, en el marc del festival infantil Adrialàndia, els dies 3 i 4 de Gener. Jugaran un triangular, primer contra el Bàsquet Neus i després contra el UBSA.


Trobada d'escoles de bàsquet organitzada pel Consell Esportiu Barcelonès Nord. 

El grup de P-5 de la nostra Escola de Bàsquet participarà el proper dia 9 de Gener al Pavelló de la Colina, en una trobada organitzada pel CEBN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada