dilluns, 30 de novembre del 2015

Jornada del 28 i 29 de Novembre

Escola de Bàsquet: Grup P-5
Primera trobada de bàsquet del grup de P-5 contra el Maristes de Badalona, a la pista del Sant Andreu de Natzaret. Va ser una trobada molt divertida, destacant el joc col.lectiu dels nostres, participant tots el jugadors amb moltes passades en atac i dominant també el joc defensiu.
Volem felicitar a tot el grup, ja que ho van fer molt bé!

Premini-Negre
Partit a la pista del Joventut de Badalona, Ha estat un partit molt diferent al de la setmana passada. La manca d'intensitat defensiva i les errades en el tir, han condicionat el desenvolupament del partit. El resultat final va ser 55-13.

.
Premini-Verd
Partit a la pista del líder, el CB Argentona. Recordem que aquest rival únicament ha perdut un partit aquesta temporada i va ser contra nosaltres i a la pròrroga.  Van donar la cara contra un equip molt superior que està en un nivell que no li pertoca.
Des del primer moment va ser un partit igualat. Al descans marxàvem amb una diferència de -5 al marcador. Al sortir al 5 període vam estar una mica més nerviosos. Finalment, la manca d'encert a tots els nivells van condicionar l'últim quart, ja que vam rebre un parcial de 16-0 en contra, per deixar el marcador final 68-45.

Mini '05
L'equip Mini va disputar el seu penúltim partit d'aquesta primera fase amb l'obligació de guanyar a la pista del CBVilanova-Mas de Sant Lleí, per refermar-se en el liderat del grup. Sense jugar un gran partit, els nostres guanyaven a cada parcial per petites diferències, però que anaven distanciant als verds poc a poc del seu rival, fins a aconseguir una màxima diferència en el marcador. Al finalitzar el sisè període. (37-67). No obstant, això una excessiva relaxació, d'altra banda normal, va fer que els locals retallessin la diferència en els últims dos períodes fins arribar al 55-77 final.
Si, com sembla lògic, l'equip venç en l'última jornada al CBCardedeu, s'aconseguirà l'objectiu per a aquesta fase, que no és altre que acabar com a primers de grup.

Preinfantil
Tenia jornada de descans.

Cadet
Primera derrota de la temporada a la pròrroga a la pista del Joventut les Corts. No hem tingut un gran nivell ofensiu, però en defensa hem estat molt intensos, aconseguint robar moltes pilotes.
Ha estat un partit marcat per la igualat per part dels dos equips. Han hagut estones que se'ns han anat de 6 punts, però hem aconseguit remuntar aquesta diferència. També ens hem carregat molt de faltes al principi, als 5 minuts ja estàvem en bonus, després vam aconseguir ampliar la diferència una mica en el marcador arribant a tenir 6 punts, però amb 3 atacs seus ens han empatat.
En l'últim quart al final anàvem guanyant de 2 punts faltant 6 segons fem falta i fallen els dos tirs lliures però ens agafen rebot i ens fiquen bàsquet. Provocant l'empat al marcador i la consegüent pròrroga. Durant el temps extra, ha tornat la igualtat com a tot el partit, finalment hem perdut d'1 punt, 75-74 .

Propera setmana tenim jornada de descans, tots els nostres equips no juguen degut al pont de la Puríssima.