dilluns, 4 de maig del 2015

Jornada del 3 i 4 de Maig

Únicament tenia competició de lliga l'equip Junior, derbi davant el Bàsquet Neus al Pavelló de la Colina. Mentre que l'equip Infantil va quedar  a la tercera posició del torneig internacional TIM d'Andorra 2015. A part de la tercera posició de l'equip, cal destacar a Carlos Leyva va quedar segon a la final del concurs de triples, disputada el diumenge al Pavelló de Govern d'Andorra on juga l'equip de la lliga ACB.

Infantil

Junior

Tercer derbi de la temporada contra el bàsquet Neus i tercera victòria (dues en lliga i una més a la Copa Santa Coloma). L'equip visitant va plantejar un partit dur, amb moltes faltes i una idea clara; aturar el joc local com fos. No ho van aconseguir degut al gran treball ofensiu del nostre junior, que va continuar jugant i anotant abstraint-se de la duresa visitant. El primer quart va finalitzar amb un 18-15 i al descans s'arriba amb un 39-32. El tercer període es mantindria la lluita fins a un 56-46. En l'ultim quart el nostre junior va passar per sobre del rival fins al 78-55 final. És la vintena victòria en aquesta lliga que referma un cop mes l'enorme temporada del nostre Junior.