dilluns, 9 de març del 2015

Jornada del 7 i 8 de març

Jornada del 7 i 8 de març

Escola de Bàsquet

Trobada d'escoles de bàsquet a la pista del Sant Josep. Aquesta vegada davant el Col.legi Cultural de Badalona. Va ser una trobada en la que van fer cistella casi tots els nostres jugadors. Van participar un total de 14 jugadors.


Premini Negre

Sabíem que no seria un partit fàcil davant el Badalonès Dimonis Blanc, per la qual cosa ens hauríem d'esforçar-nos al màxim. Durant els dos primers períodes vam aconseguir que la diferència fos baixa, de manera que vam veure que podíem disputar un bon partit i aconseguir un marcador igualat. La falta de concentració i les pèrdues de pilota van fer que els dos següents períodes sense anotar i ells aconseguissin distanciar-se al marcador. El temps de descans ens va servir per adonar-nos que si ens esforçàvem tots i deixàvem de regalar pilotes fàcils podríem estar igualats altra vegada. Sortim amb ganes de fer bé les coses i més concentrats, de manera que vam aconseguir guanyar els tres següents quarts, però no amb la diferència suficient com per aconseguir la victòria. El resultat final va ser 44-30. Bon partit tot i les dues cambres fluixos, quan ens esforcem tots i estem concentrats, s'obtenen bons resultats.

Premini Verd

El nostre Premini VERD es jugava molt en la seva visita a AB Badalonès. Una victòria, significava un pas endavant per assegurar un dels cinc primers llocs del grup, i de pas, allunyar prou el rival en la classificació com per ser assolits per ells, en el que queda de competició. Però ... no va poder ser !. Els nostres, no van saltar a la pista endollats i van anar sempre a remolc en el marcador, a distàncies molt curtes, (això si), però sense bones sensacions com per remuntar i vèncer. Hi va haver una última possessió de vint segons per provocar la pròrroga, o fins i tot guanyar, però es va desaprofitar i es va cedir per un 44-42 final. Ara toca defensar el cinquè lloc que ara ocupen, fins al final, objectiu que no serà gens fàcil.

Mini

El Mini es va desplaçar fins a Montgat per recuperar el camí de victòria. Després del partit dels nostres a casa contra el Lluïsos, i no va trobar molta dificultat per guanyar el partit (62-112), a causa de la gran superioritat física dels nostres contra els jugadors del Montgat, tot i la clara victòria dels nois, va ser un partit on no es va veure el bon joc d'aquesta segona fase, i mancat moltíssima intensitat en el rebot i sobretot en la defensa, la qual brillantor per la seva absència, esperem que ens tornin a fer gaudir en el pròxim partit i se'ls vegi una millora en el joc.

Infantil

L'infantil va oferir la seva pitjor imatge davant un Arenys molt més combatiu i es va veure superat en tots els aspectes.
Els dos primers quarts van estar igualats (22-21), però a partir d'aquí els nostres no van tenir eines per contrarestar l'empenta dels del Maresme, ni fluïdesa en l'atac ni intensitat defensiva el que va provocar que ràpidament l'equip local aconseguís avantatge i la fora ampliant fins al final (76-55).



Junior

Partit que tancava la jornada contra el Sant Ignasi, a priori la diferència a la classificació no es va notar durant el primer període. Ja que els visitants estaven donant la sorpresa, 10-16. Després d'una reacció a nivell defensiu, van fer un parcial 16 a 3, posava el 26 a 19 al marcador. El tercer període va estar més igualat 19 a 11, i al darrer quart període va continuar amb la mateixa intensitat defensiva que deixa el resultat final en 64-33.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada