dilluns, 2 de març del 2015

Jornada del 28 de febrer

Premini Negre

Molt bon partit, aconseguint d'aquesta manera la nostra primera victòria davant el Tecla Sala. Vam començar molt forts aconseguint un avantatge important des del començament del partit. Gràcies a una bona defensa vam aconseguir que el marcador del contrari es quedés a 0 en un parell de períodes. Tot i això els visitants van aconseguir guanyar-nos en alguns quarts. En el cinquè període cap dels dos equips va aconseguir anotar, per la manca d'encert en el tir. Es premia el joc de tot l'equip perquè van anotar punt tots els jugadors menys dos. S'ha de seguir treballant en aquesta límia per a obtenir bons resultats.

Premini Verd

Es preveia un partit igualat i emocionant entre el nostre Premini Verd i el Maristes Valldemia de Mataró. I així va ser durant els dos primers períodes, amb un gran joc per part dels dos equips. No obstant això, a partir del tercer parcial, un nefast arbitratge i una baixada notable a la intensitat defensiva per part dels nostres, van provocar que el rival agafés diferències al marcador. El joc desplegat pel nostre equip a la segona part, no va tenir res a veure amb partits anteriors, i es va acabar cedint per un clar 53-86. Tot i la imatge, el resultat dóna més valor a les tres victòries aconseguides fins ara per l'equip, que es troba a la zona mitja de la classificació.

Mini

Gran partit del Mini, contra el Lluïsos de Gràcia, que al final la superioritat física del conjunt blau va fer que es portessin el partit. Va ser molt disputat fins a l'últim quart, amb 3 punts a baix, i amb un parcial de 5- 0 semblava que seria propici per a l'equip local. Però a falta de 2 minuts, i amb empat a (70-70) el Lluïsos van anotar un parcial de 0-9 que va ser definitiu. Cal valorar molt l'esforç dels nois, que sens dubte partits així són els que fan créixer els jugadors.

Infantil

El partit de l'Infantil prometia ser igualat i intens i va complir amb les expectatives davant el Col.legi Cultural .D'entrada va sorprendre l'envergadura de l'equip de Badalona i que va ser determinant en el resultat final.Molt igualats durant els primers compassos, amb una igualtat màxima fins al minut 5.A partir d'aquí els verds van començar a moure la pilota amb una circulació fluida i això sumat a una bona defensa els va permetre arribar a una diferència màxima de 11 punts (36-25). La reacció visitant no es va fer esperar, ja que abans de finalitzar la primera part es va col·locar per davant (37-38).

A partir d'aquí va començar un altre partit i és aquí on el físic va ser determinant, afegint la poca fluïdesa atacant per part dels nostres que al final es van deixar portar en els últims minuts (65-76).

Junior

Partit a la pista del Ramon Llull Blanc dominat des de l'inici i en cap moment es va baixar ni la intensitat defensiva ni el treball col·lectiu en atac. Malgrat tot l'equip local va provar amb defenses molt variades sempre es va saber trobar solucions ofensives. El parcials del partit van ser els següents: el primer quart que finalitza amb 3-16 i s'arriba al descans amb un 8-31. El ritme es manté en la segona part amb 15-46 al final del tercer quart i el 19-65 final.
El proper diumenge a les 16.30hores, el Junior rebrà la visita del Sant Ignasi al pavelló Juan del Moral.

Aquest cap de setmana tornen les trobades de l'Escola de Bàsquet. El dissabte a les 10 hores visitarem la pista del Sant Josep de Badalona i jugarem davant l'Escola del Col.legi Cultural de Badalona.