dilluns, 16 de març del 2015

Jornada del 14 i 15 de Març

Premini- Negre
Partit a casa del Premini-Negre contra Joventut les Corts. Partíem de la derrota en el seu camp de la primera volta però aquest partit va ser molt diferent, amb un bon treball en defensa de tots els nens i un atac en el qual participaven tots com a equip vam aconseguir el resultat final de 52-36, aquest resultat demostra que s'està treballant i s'està millorant sobretot si es posa esforç. Tot i que encara cal seguir treballant molt però les sensacions són molt positives.

Premini- Verd
El Premini VERD rebre dissabte al C.B. Cornellà amb la intenció de plantar-li cara en algun període ..... i ¡i tant que ho va aconseguir !, ja que en els tres primers quarts la igualtat va ser màxima, provocant cert nerviosisme al rival.A la segona meitat, el Cornellà va pujar la seva intensitat defensiva i, trobant els punts febles dels nostres, es va agafar diferències al marcador. L'últim període es va iniciar amb un avantatge per als visitants de 32 punts. No en tenien prou. La seva obsessió per tancar el marcador els va fer pressionar fins a l'últim minut, aconseguint el seu objectiu. Al final 44-97, però la imatge de l'equip va ser molt bona per moments. El C.B. Cornellà es jugarà dissabte que ve davant el Joventut "A", el campionat de la categoria premini.

Mini
Aquest dissabte, el nostre mini ha disputat el primer partit de la segona volta de la lliga davant del Verdruna de Graia, últim classificat de la lliga.
Els primer quart va començar amb una gran intensitat a darrere, tot i que es van cometre alguns errors, que va permetre sortir rapidament al contraatac i marxar 9 punts per davant al finalitzar aquest períodes. En els dos següents quarts es va baixar l'intensitat al darrere, contraarestat pel gran encert en atac. El parcial d'aquests dos quarts va ser de 34-18. A partir d'aquest període, els nostres jugadors es van possar les piles al darrere i van possar un plus mes en atac, amb parcials de 19-0, 23-1 i 21-2.
Aquests canvis en l'intensitat defensiva van permetre tancar el marcador al final de 5è quart. Bon partit dels nostres nois per recuperar sensacions sobretot en defensa I per continuar millorant partit a partit.

Infantil
El partit contra el Bàsquet Minguella no es va poder jugar per la pluja i va quedar ajornat.

Junior
El Junior tancava la jornada a la pista del Nou Barris. El començament del partit va estar molt igualat amb un primer període empatat a 12. El segon quart segueix la mateixa tònica amb alternances però en els minuts finals s'aconsegueix obrir una petita escletxa 28-34.Durant el tercer període és quan es decideix el partit amb molta intensitat defensiva s'acaba amb 36-51. No vam baixar els braços en l'últim i es va acabar amb la desena victòria en els últims onze partits per 51-67. El partit va tenir moltes dificultats per l'excés de faltes xiulades (41 per a la Fuster), amb 4 expulsats per faltes, 4 jugadors més amb 4 faltes i que Randolf hagués de jugar amb una bretxa a la cella que li van tancar amb 3 punts.