dilluns, 26 de gener del 2015

Jornada del 24 i 25 de Gener

Premini-Negre
Segon partit de la fase regular que enfrontava el Premini Negre, contra el Joventut de Badalona. Sabíem que era un partit complicat, però tot i així vam aconseguir mantenir una bona diferència arribant al descans amb un total de 9-18. A la segona part, la decisió de cara a cistella i una baixa intensitat defensiva va fer que la diferència augmentés fins al resultat final de 14-58. Cal seguir treballant i esforçant-se.

Premini-Verd
El Premini-Verd va disputar el seu segon partit de la fase regular, a casa. A una hora poc habitual per a ells, com va ser les 10 del matí, i amb un rival que donava, si no por, sí molt respecte, com ho fa sempre el CP Sant Josep de Badalona "A". Però malgrat aquests handicaps, el nostre equip va saltar al camp convençut de les seves possibilitats i lluitant des del salt inicial fins al xiulet final per aconseguir la victòria. El primer període es va aconseguir vèncer, i això va motivar l'equip per creure que sí es podia. En els següents parcials, es van anar alternant els avantatges per un i altre equip, arribant al final del sisè període amb avantatge de quatre punts. El setè i vuitè van ser molt igualats.
Però en els segons finals, un tir lliure anotat per Arnau Borrell i una última possessió amb vuit segons dels badalonins, que no van poder finalitzar amb èxit, va donar la victòria agònica als nostres per 54-53. Enhorabona, i a continuar somiant !!!

Mini
Partit dominat de principi a fi contra el AB Premià, amb una defensa molt agressiva a força de 2x1 i d'ajudes que feia que el premia no pogués superar els nois del mini. Després de cada cistella es va pressionar molt bé el servei de fons de l'equip rival. Això va fer que en cinquè quart tornessin a tancar el marcador per segon partit consecutiu. Només desitjar que la millora vagi en augment, i que dia a dia millorin el joc de l'equip i poder expirar fites més altes.

Infantil
Important victòria la que va aconseguir l'infantil davant un equip difícil el Bàsquet 3 Vilesi que venia de fer una gran primera fase. Aquesta victòria els col·loca al capdavant de la classificació juntament amb Arenys.
Van començar forts els infantils que ja des del principi van començar a marcar diferències amb una intensa defensa (10-2) i aquesta diferència va ser ampliant fins als 17 punts en el tercer quart.
A partir d'aquí, diverses imprecisions van donar ales als grocs per acostar-se al marcador (27-19).
Un cop ben entrada la segona part els nostres van incrementar la intensitat defensiva i van aconseguir ampliar la diferència progressivament fins al final,
El resultat final és enganyós (80-39) ja que els nostres van haver d'emprar al màxim i el partit no es va trencar fins al sisè quart.

Junior
Victòria molt important a la pista d'un gran rival, La Salle Bonanova. El primer quart amb moltes alternatives que va finalitzar amb el resultat 21-20. Al segon període l'equip local va agafar la màxima diferència 36 a 24, però al descans el resultat era 38 a 32 a favor dels locals.
Al tercer període continuava l'igualtat 52 a 49. Aleshores comença l'últim període amb el resultat 56 a 53, però un parcial de 0 a 10 va donar una aventatge de 56 a 63. L'igualtat era la nota predominant de tot el període fins arribar al resultat final 69-71. Gran victòria davant un dels importants rivals de la competició.