dilluns, 12 de gener del 2015

Jornada del 10 de gener

JUNIOR

L'únic equip que tenia competició de lliga va ser l'equip Junior que va jugar contra el Bàsquet Neus a la pista de la Colina. Va ser un derbi colomenc de màxima rivalitat entre el tercer classificat i el cinquè classificat.El partit va començar amb alternatives al marcador, al finalitzar el primer període el resultat era 21a 20 a favor del Neus, malgrat el fort començament que vam tenir 4-14.
Al segon període van predominar les defenses en els dos equips, el resultat al descans era 25 a 31 a favor del nostre Junior. És al tercer període quan es va obrir un forat al marcador 38 a 49. Per començar el darrer període els locals van pujar el seu nivell defensiu fins a col.locar-se al marcador 52 a 55, però el bon treball en els moments finals per part de l'ADE FUSTER van assolir una merescuda victòria superant totes les adversitats.

La resta d'equips van disputar el torneig d'Any Nou el dissabte dia 10 al Pavelló Joan del Moral amb un gran èxit de públic i participació. A continuació teniu els resultats de tots els partits: