diumenge, 28 de desembre del 2014

VIII TORNEIG PREMINI MASCULÍ SESE

El PREMINI-VERD SOTS-CAMPIÓ DEL VIII TORNEIG PREMINI MASCULÍ SESE

Durant tot el dissabte del dia 27 de desembre es va dur a terme el VIII Torneig Premini Masculí organitzat pel SESE. Va participar el nostre equip PREMINI-VERD. Els equips es van dividir en dos grups:

GRUP 1
- GRAMENET BÀSQUET CLUB
- VEDRUNA GRÀCIA
- C.B. NOU BARRIS
- SESE (Organitzador)

GRUP 2
- UBSA
- C.B. SANTA COLOMA
- U.E. CLARET
- A.D.E. FUSTER-VERD

Durant la fase matinal es van jugar tres partits, tots ells es van saldar amb victòria. Primer contra el C.B. SANTA COLOMA, després contra l'UBSA de Sant Adrià i finalment contra el C.B. CLARET, que tancava la fase de grups.
A la tarda es va jugar la fase final, les semifinals es van jugar smb un altre equip colomenc, el GRAMENET BÀSQUET CLUB, que també es va aconseguir la victòria en un partit força igualat.
Quedava la final, i contra l'equip local el SESE. El partit més difícils de tots, van competir molt bé, estant per davant en el marcador en moltes fases del partit i van estar a punt de guanyar el prestigiós  torneig, que finalment el va guanyar el SESE.  Des d'aquí volem felicitar a tots els components de l'equip pel treball que estan fent durant la temporada. I com a premi a aquest treball està la classificació per al millor grup de la categoria Premini de la província de Barcelona, el nivell A1. Premi que únicament el poden assolir els millors vuit equips de la categoria.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada