dilluns, 15 de desembre del 2014

Jornada del 13 i 14 de desembre

Aquest cap de setmana ha tornat els partits de bàsquet, després de la jornada de descans de la setmana passada. Tret del Premini Verd que descansava la resta d'equips van jugar coma a visitants dissabte. Mentre que el Junior va jugar diumenge i com a local, abans de la presentació de tots els equips de l'entitat.

Premini-Negre
Va jugar contra el U.B.MIR de Montcada i Rexach, El partit era molt important, ja que si guanyàvem quedàvem primers de grup. Sabíem que no seria un partit fàcil i que des del principi ens hauríem d'esforçar. Els primers períodes van ser molt igualats i amb molt pocs punts per part tots dos equips, arribant a no anotar cap dels dos en el tercer període. En el quart quart vam aconseguir una petita diferència de tres punts i que gràcies a l'esforç acabem el cinquè període amb una diferència de deu punts, cosa que va servir per mantenir el marcador i guanyar finalment de vuit punts, 23-31.

Mini
L'equip mini va disputar a Vilassar un difícil partit, a casa dels líders, que arribaven amb un balanç de 6 victòries i 0 derrotes. Va ser un partit molt intens des del primer minut, amb moment molt bons dels nostres jugadors, contrarestats pels dolents minuts que hi van haver també. La primera meitat va estar més o menys igualada, i es va arribar al descans amb un marcador favorable a l'equip local, amb 5 punts d'avantatge. Al començament del 5è quart, el partit continuava igualat. Un 6è quart molt dolent pels nostres, amb un parcial de 21-2 a favor dels locals, va trencar el partit. Els dos darrers quart van estar igualats. El resultat final va ser 111-80. Es va lluitar tot el que es va poder, però no va ser possible donar la sorpresa a casa del líder.

Infantil
Els 20 dies d'inactivitat competitiva van passar factura a l'equip infantil (97-56).Van millorar en atac respecte a partits anteriors però es van veure desbordats a nivell ofensiu. Van competir de tu a tu fins al minut 15 però un parcial de UBSA 27-7 en els quarts intermitjos sense reacció posterior ens va acabar condemnant.

Junior
El Junior era l'únic equip que va jugar com a local. El rival va ser el BAM, segon classificat. I nosaltres tercers. Tal com marca la classificació el partit va estar molt igualat durant tot el partit. Els parcials van ser els següents: 15-16; 28-32; 45-44 al final del tercer període.  Al minut 39 el resultat era 63-71 a favor dels visitants, i s'arriba al final del partit 70-72. Es va estar a punt de guanyar el partit. Cal destacar l'encert a nivell de triples, ja que es van aconseguir un total de 7 per part local.