dilluns, 10 de novembre del 2014

Jornada del 8 i 9 de Novembre

PREMINI-NEGRE

L'equip premini negre jugava l'últim partit de la primera volta a la pista d'AE Sant Andreu Natzaret. El primer quart va finalitzar amb 0-14 i la resta del partit va ser amb la mateixaa dinàmica, l'esforç tant en atac i defensa dels petits va servir per aconseguir tancar el marcador en el sisè període.
S'acaba la primera volta amb un balanç de cinc victòries i cap derrota.

PREMINI-VERD

L'equip Premini  Verd tancava la primera volta a la pista del Joventut de Badalona B. El partit va ser força disputat en tots els períodes. Finalment el resultat va ser 36-55. Aconseguint així el ple de victòries a la primera fase amb un total de quatre i cap derrota.

MINI

Dissabte, el mini va disputar un emocionant partit a la pista del Joventut de Badalona.
El partit va començar amb una gran intensitat dels nostres jugadors. Vam aconseguir un lleuger aventatge en el marcador. Al segon quart, es va igualar el nivell de joc de tots dos equips, d'altra banda, als dos últims períodes de la primera part, el Joventut de Badalona va pujar l'intensitat en defensa, i els nostres jugadors van baixar el ritme. Com a resultat d'aquest canvi d'intensitat per part de tots dos equips, es va arribar al final de la primera part amb un clar ventatge de l'equip local.
Al començament del cinquè período del partit, els col.legials van canviar el xip, van apretar molt al darrere per sortit ràpid al contraatac, d'aquesta manera, es va tornar a igualar el resultat. Els següents dos quarts, van estar molt igualats, i així es va arribar a l'últim quart.
En aquest últim periode, amb el partit encara sense resoldre, els nostres nois van sortir motivadíssims per guanyar, i així va ser fins al final. Van aconseguir la primera victòria de la temporada, amb un resultat de 72-79.

INFANTIL

L'Infantil no va poder fer gaire cosa contra un rival molt superior i únicament va poder competir en el cinquè i sisè período del partit, amb el resultat (10-10).
Un parcial de 27 a 4 en els dos primers periodes del partit van deixar tocats als nostres jugadors. El resultat final va ser 70 a 20.
Els nostres jugadors continúen treballant per millorar el números a la segona volta.

JUNIOR

Primera derrota com a locals de l'equip Junior davant del Nou Barris. Una gran primera part ofensiva per part dels visitants va fer que s'arribés al descans amb el resultat de 30 a 46.
La segona part va ser amb molta més intensitat defensiva per part col.legial, arribant a l'últim minut del partit amb el resultat de 58 a 60. La manca d'encert final, fallant dos tirs lliures i un triple. Va fer que els visitants tanquessin el partit des de la línia de tirs lliures amb el resultat final de 58-65.