dilluns, 6 d’octubre del 2014

Jornada del 4 i 5 d'octubre

El passat cap de setmana va començar la nova temporada 2014-2015, pels equips de promoció. L'equip Junior que va començar fa 15 dies contra el Minguella, però no va finalitzar el partit degut a les goteres que tenia el pavelló. Resta per jugar 4 minuts del tercer periode i l'últim quart. Aquest partit es jugarà el proper dijous dia 16 a les 21:10 hores al Pavelló Juan del Moral.
Aquest dissabte va jugar el seu segon partit a la difícil pista l'ABB BUFALÀ, assolint una important victòria 49-66.
El partit va començar amb moltes pèrdues de pilota per part dels dos equips, amb el resultat de 13-11 al final del primer periode. El segon quart s'empata a 13, però un parcial 10 a 0 a favor del BUFALÀ a falta de dos minuts fa que tinguessin la máxima diferència local. A partir d'aquí dues cistelles seguides van posar el marcador amb un 23-17 que va ser el resultat amb el que s'arribava al descans.
L'intensitat defensiva per part del nostre equip Junior va permetre fer un parcial de 0-8, posant-se per davant al marcador 23-25. Aquesta ventatge no es va perdre, es va ampliar a fins a set punts al final del tercer quart, 41-48. La diferència encara va incrementar-se més a l'ultim periode fins al resultat final 49-66.

L'equip Infantil tenia una difícil sortida contra el CÍRCOL CATÒLIC DE BADALONA, van aguantar durant dos periodes. Finalment el resultat va ser 69-36.

Igualment, l'equip Mini va estar a punt de guanyar a la pista del AEC ESCOLA PIA GRANOLLERS LILA. Competint fins al final amb el resultat de 74-71.

El Premini-Verd va guanyar a la mateixa pista que va jugar el Mini,  contra l'AEC ESCOLA PIA GRANOLLERS. Van fer un gran partit tots els seus jugadors van sumar punts. El resultat final va ser 40-85.

Per últim, el Premini-Negre va guanyar a la pista del Joventut de Badalona. Era el primer partit com a federats per a molts jugadors. Abans feien trobades i ara ja tenen competició tots els caps de setmana. El partit va ser molt emocionant, prova d'això va ser el resultat final 37-38.
Enhorabona a tots les equips per la jornada realitzada.